Ornela Pasare

CONTACT ORNELA PASARE , PRET NUNTA ORNELA PASARE, TARIF ORNELA PASARE EVENIMENTE
Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

Email: office@artisti-concerte.ro

GMA Records

SC GMA BOOKING ARTIST SRL

Stoc epuizat

Programeaza un eveniment cu

Ornela Pasare

CONTACT ORNELA PASARE, PRET NUNTA ORNELA PASARE, TARIF ORNELA PASARE EVENIMENTE

Durata recital/ concert/ prestatie artistica ORNELA PASARE: in functie de detaliile evenimentului
Gen muzical/ artistic ORNELA PASARE: muzica populara si de petrecere, repertoriu pentru nunta, alte genuri muzicale.
Genuri evenimente ORNELA PASARE:

concerte, spectacole, nunta, petrecere, recital, show, zile localitati, corporate party, petreceri private, aniversari, ocazii speciale, baluri boboci, concerte cluburi, evenimente primarii, sarbatori, concerte outdoor, petreceri private, evenimente companii firme, botez, petreceri revelion, zile festive, cocktail party, garden party, reuniuni, baluri absolventi, bancheturi, serbari populare, targuri si expozitii, concerte si spectacole diaspora, turnee comunitati romani din strainatate, manifestari culturale, evenimente sportive, evenimente electorale, alte genuri evenimente private, corporate sau publice;

Pentru CONTACT ORNELA PASARE sau pentru a va putea face o oferta referitoare la PRET ORNELA PASARE pentru evenimente, concerte, nunta, petrecere si deasemenea pentru a afla detaliile de colaborare, va invitam sa ne contactati alegand una dintre urmatoarele variante:

  1. Tel. 0724648042/ 0755999809 zilnic intre orele 10-21 inclusiv in weekend sau sarbatori
  2. E-mail: office@artisti-concerte.ro
  3. Ne puteti contacta si prin completarea Formularului de Rezervare Artist aflat in josul paginii, va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Este absolut necesar sa ne informati referitor la toate datele solicitate.

Biografie ORNELA PASARE:

Ornela Pasare este o cunoscuta cantareata de muzica populara din zona Gorjului, fiind una dintre cele mai apreciate si mai frumoase cantarete de muzica populara..

Ornela Pasare s-a nascut la 12 august 1984 in Targu-Jiu. Are doi frati mai mari si a avut parte de o copilarie fericita. Primul contact cu muzica l-a avut la varsta de 5 ani, iar ulterior a castigat premiul intai la concursul "Vedete in devenire" gazduit de Radio Oltenia.

Ornela Pasare a participat la la majoritatea concursurilor si festivalurilor de muzica populara. A urmat si cursurile Scolii de fotomodele si manechine "Costin Marculescu". Un alt nume consacrat, Costi Ionita, a ajutat-o si a sprijinit-o pe Ornela Pasare sa debuteze si ulterior sa fie promovata in diverse emisiuni radio si tv. Impreuna cu Costi Ionita, Ornela Pasare a lansat cunoscuta melodie "Asa-i viata", care s-a bucurat de un real succes la public.

Ornela Pasare a absolvit cursurile Scolii populare de arta din Targu-Joi, iar apoi la Bucuresti, cursurile Facultatii de afaceri economice si internationale.

Ornela Pasare a avut diverse colaborari cu Ansamblul "Doina Gorjului" si cu alti artisti, nu numai de muzica populara, ci chiar si de muzica usoara.

Este surprinzator ca o femeie frumoasa cum este Ornela Pasare, cantareata de succes, dar si fotomodel si manechin, sa aiba ca pasiune zborul, mai precis condusul unui avion. Cu toate acestea, in timp ce participa in calitate de copilot la un zbor de agrement cu un avion de mici dimensiuni, Ornela Pasare a fost implicata intr-un incident periculos, mai precis la aterizare, cand i s-au blocat franele.

Primul album lansat de Ornela Pasare se intituleaza "De copil plecai de-acasa", ca si melodia cu acelasi titlu. Mentorii sai sunt Maria Ciobanu si Ionut Dolanescu.

Bucurandu-se de frumoase realizari pe plan profesional, Ornela Pasare este una dintre cele mai apreciate interprete de muzica populara ale "noului val", avand deja o cariera de succes, construita cu talent, muca intensa si seriozitate.

O enumerare a celor mai cunoscute melodii interpretate de Ornela Pasare: Cu barbat frumos in casa, Neica cu mandrute multe, Asa-i viata (impreuna cu Costi Ionita), Ce-ati face barbatilor, Ti-am mai spus omule tie, Mama chip frumoas de floare, Cei sapte ani de-acasa, De-aia mama nu mai pot, Bogat sau sarac de esti, Cand eram fecior in sat, Neica hot de inimioare, Am o viata nu am doua, De cand am baiat si fata, Am iubit in viata mea, Banii vin banii se duc, Lenuta bat-o norocul, A naibii de dragostea.

Contact Ornela Pasare, Pret nunta Ornela pasare, Tarif Ornela Pasare evenimente, Cotatii pret Ornela Pasare, Onorariu Ornela Pasare, Preturi Ornela Pasare, Tarife Ornela Pasare, Booking Ornela Pasare, Date contact Ornela Pasare, Impresariat Ornela Pasare, Oferta nunta Ornela Pasare, Contacteaza Ornela Pasare, Tarif recital Ornela Pasare, Rezervare Ornela Pasare.

Preturile se calculeaza in functie de informatiile si solicitarile dvs referitoare la detaliile si durata prestatiei artistice, genul, locatia si anvergura evenimentului, perioada calendaristica, alte date si particularitati privind direct evenimentul in discutie. Pentru a va putea elabora o oferta personalizata va asteptam cu drag sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau prin completarea datelor care va sunt solicitate in cadrul rubricilor Formularului de Contact de mai jos:

Rezerva artistul

Asculta cele mai recente piese:

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ornela Pasare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *