Elena Gheorghe

CONTACT ELENA GHEORGHE, PRET ELENA GHEORGHE, IMPRESARIAT ELENA GHEORGHE
Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

Email: office@artisti-concerte.ro

GMA Records

SC GMA BOOKING ARTIST SRL

Stoc epuizat

Programeaza un eveniment cu

Elena Gheorghe

CONTACT ELENA GHEORGHE, PRET ELENA GHEORGHE, IMPRESARIAT ELENA GHEORGHE
Durata recital/ concert/ prestatie artistica: 60 minute
Gen muzical/ artistic: pop, pop-dance, latino, muzica aromana-macedoneasca, covers, alte genuri
Genuri evenimente:

concerte, spectacole, recitaluri, zile localitati, evenimente primarii, sarbatori, concerte outdoor, petreceri private, evenimente companii firme, corporate party, spectacole cu caracter electoral, nunta, botez, aniversari, ocazii speciale, zile festive, agape, dineuri, cocktail party, garden party, reuniuni, baluri boboci, baluri absolventi, banchete, gale, concerte cluburi, serbari populare, Revelion, lansari si promovari, targuri si expozitii, concerte si spectacole diaspora, turnee comunitati romani in strainatate, festivaluri, manifestari culturale, evenimente sportive, alte genuri evenimente private, corporate sau publice

Pentru CONTACT ELENA GHEORGHE sau pentru a va putea face o oferta referitoare la PRET ELENA GHEORGHE pentru evenimente, concerte, nunta, petrecere si deasemenea pentru a afla detaliile de colaborare, va invitam sa ne contactati alegand una dintre urmatoarele variante:

  1. Tel. 0724648042/ 0755999809 zilnic intre orele 10-21 inclusiv in weekend sau sarbatori
  2. E-mail: office@artisti-concerte.ro
  3. Ne puteti contacta si prin completarea Formularului de Rezervare Artist aflat in josul paginii, va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Este absolut necesar sa ne informati referitor la toate datele solicitate.

BIOGRAFIE ELENA GHEORGHE:

Elena Gheorghe este o cunoscută artistă româncă, născută pe 30 iulie 1985, în orașul București. Ea s-a remarcat în industria muzicală prin talentul său vocal și carisma sa, devenind una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România.

Primul contact cu muzica pentru Elena Gheorghe a avut loc în copilărie, când a început să studieze pianul la vârsta de 5 ani.

Încă de mică Elena Gheorghe a participat la diverse concursuri și festivaluri de muzică, impresionând publicul și juriul cu vocea sa puternică și expresivă.

Cariera sa muzicală a luat un nou avânt în anul 2003, când Elena Gheorghe a devenit membră a trupei Mandinga, o formație de muzică latino. Cu Mandinga, Elena Gheorghe a avut succes atât în România, cât și în străinătate, participând la numeroase evenimente și concerte importante. Unul dintre cele mai notabile momente ale colaborării lor a fost reprezentarea României la Concursul Eurovision în 2012, cu piesa "Zaleilah", care a obținut un loc 4 în finala competiției.

În 2006, Elena Gheorghe a decis să-și lanseze cariera solo, concentrându-se pe muzica pop și dance, iar ulerior pe muzica de petrecere si chiar cu specific aroman (machidonesc). Primul album solo semnat Elena Gheorghe, intitulat simplu "Elena", a fost lansat în același an și a avut un succes considerabil în topurile muzicale din România. Hiturile precum "Te Ador" și "Până dimineața" au cucerit rapid inimile fanilor.

Pe parcursul carierei sale, Elena Gheorghe a colaborat cu numeroși producători și artiști de renume, contribuind la hit-uri de succes și participând la evenimente importante din industria muzicală. De asemenea, Elena Gheorghe a sustinut numeroase turnee naționale și internaționale, în care și-a demonstrat talentul și carisma scenică.

Pentru a-și gestiona activitățile artistice, Elena Gheorghe beneficiază de serviciile unui impresariat specializat în industria muzicală. Această echipă se ocupă de organizarea concertelor, promovarea artistei și negocierile contractuale. Împreună, aceștia își propun să ofere publicului experiențe muzicale de calitate și să consolideze poziția artistiei Elena Gheorghe ca una dintre cele mai apreciate artiste din România.

În concluzie, Elena Gheorghe este o artistă talentată și carismatică, cu o carieră impresionantă în muzica pop și dance.

Prin intermediul trupei Mandinga și al carierei sale solo, ea a cucerit publicul din România și din străinătate, impresionând prin vocea sa și energie scenică. Cu ajutorul unui impresariat dedicat, Elena Gheorghe continuă să aducă muzică de calitate și să încânte fanii din întreaga lume.

Tarif Elena Gheorghe concert recital, Pret Elena Gheorghe nunta petreceri private, Cotatii Elena Gheorghe evenimente, Onorariu Elena Gheorghe recital show, Preturi Elena Gheorghe zile localitati sarbatori, Tarife Elena Gheorghe nunti evenimente private corporate sau publice

se calculeaza in functie de informatiile si solicitarile dvs referitoare la detaliile si durata prestatiei artistice, genul, locatia si anvergura evenimentului, perioada calendaristica, alte date si particularitati privind direct evenimentul in discutie. Pentru a va putea elabora o oferta personalizata va asteptam cu drag sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau prin completarea datelor care va sunt solicitate in cadrul rubricilor Formularului de Contact de mai jos:

Rezerva artistul

Asculta cele mai recente piese:

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Elena Gheorghe”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *