POLITICA GDPR

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, GMA Records ( gma.com.ro)
respectiv site-urile: https://contact-artisti.ro ;  https://artisti-concerte.ro  ;   https://contact-preturi-artisti.ro ;  https://artisti-nunta.ro au obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea privind situatia contului lor de pe site-urile: https://contact-artisti.ro ;  https://artisti-concerte.ro  ;   https://contact-preturi-artisti.ro ;  https://artisti-nunta.ro , informarea clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Daca sunteti vizitator al site-urile mai sus mentionate, GMA Records va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizați in mod direct in contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul sectiunii de contact.

Categoriile de servicii pentru care GMA Records solicita prin site-urile: https://contact-artisti.ro ;  https://artisti-concerte.ro  ;   https://contact-preturi-artisti.ro ;  https://artisti-nunta.ro datele cu caracter personal sunt urmatoarele:

  1. Servicii SMTP ( comunicare email) – adresa de e-mail;
  2. Servicii de facturare – nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;
  3. Servicii de curierat/posta – nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;
  4. Servicii de trimite SMS – numarul de telefon;
  5. Servicii de procesare plati– nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;
  6. Servicii de comentarii – nume, prenume, e-mail;
  7. Servicii de contabilitate – nume, prenume, adresa, CNP ;
  8. Servicii juridice – nume, prenume, adresa, CNP ;

Scopul colectarii datelor se refera exclusiv la: imbunatatirii activitatii si a serviciilor oferite de site-uri, monitorizarea traficului si bineinteles pentru a raspunde solicitarilor primite.

Prin completarea datelor dvs declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a GMA Records, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre GMA Records, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre GMA Records, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la: activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, activitati media, activitati administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, activitati de statistica.

De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre GMA Records atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate. Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.
Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora, pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate prin posta cu confirmare de primire pe adresa: GMA Records/ SC GMA BOOKING ARTIST SRL Rau–Alb de jos  str. Iuda nr.235 jud. Dambovita.
Pentru orice intrebari sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ati transmis, inclusiv in vederea exercitarii drepturilor pe care le aveti, astfel cum sunt acestea menționate în cadrul sectiunilor referitoare, ne puteți contacta la adresa: GMA Records/ SC GMA BOOKING ARTIST SRL Rau–Alb de jos  str. Iuda nr.235 jud. Dambovita sau la adresele de email: office@contact-artisti.ro sau office@artisti-concerte.ro ;
Artisti-Concerte.ro va va furniza informatiile solicitate in format electronic atunci cand este posibil, cu exceptia cazului in care solicitati un alt format.
Deasemenea, va puteti exercita in mod gratuit urmatoarele drepturi:
– o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate
– sa interviti asupra datelor transmise
– sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara – sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Orice client care a furnizat explicit adresa sa de email pe oricare dintre site-urile: https://contact-artisti.ro ;  https://artisti-concerte.ro  ;   https://contact-preturi-artisti.ro ;  https://artisti-nunta.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate exclusiv in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali. De asemenea GMA Records poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre.
Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.