Mirela Vaida

CONTACT MIRELA VAIDA , PRET MIRELA VAIDA, TARIF MIRELA VAIDA, IMPRESARIAT MIRELA VAIDA EVENIMENTE

Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

Email: office@artisti-concerte.ro

GMA Records

SC GMA BOOKING ARTIST SRL

Stoc epuizat

Programeaza un eveniment cu

Mirela Vaida

CONTACT MIRELA VAIDA, PRET MIRELA VAIDA, TARIF MIRELA VAIDA, IMPRESARIAT MIRELA VAIDA EVENIMENTE

Durata recital/ concert/ prestatie artistica MIRELA VAIDA: in functie de detaliile evenimentului
Gen muzical/ artistic MIRELA VAIDA: actrita, MC, prezentator si moderator tv, cantareata de muzica etno, muzica populara si de petrecere, cabaret, musical, muzica usoara;
Genuri evenimente MIRELA VAIDA:

concert, recital, show, zile localitati, sarbatori, serbari populare, petrecere, nunta, evenimente corporate, evenimente private, premium wedding, corporate party, aniversari, ocazii speciale, concerte outdoor, evenimente companii firme, botez, petreceri revelion, zile festive, cocktail party, garden party, reuniuni, baluri absolventi, banchet, bal boboci, targuri si expozitii, gale, festivaluri, festivitati, spectacole si evenimente diaspora, turnee comunitati romani din strainatate, manifestari culturale, spectacole de binefacere sau strangere fonduri, lansari si promovari, alte genuri evenimente pubice, private sau corporate;

Pentru CONTACT MIRELA VAIDA sau pentru a va putea face o oferta referitoare la PRET MIRELA VAIDA pentru evenimente, concerte, nunta, petrecere si deasemenea pentru a afla detaliile de colaborare, va invitam sa ne contactati alegand una dintre urmatoarele variante:

  1. Tel. 0724648042/ 0755999809 zilnic intre orele 10-21 inclusiv in weekend sau sarbatori
  2. E-mail: office@artisti-concerte.ro
  3. Ne puteti contacta si prin completarea Formularului de Rezervare Artist aflat in josul paginii, va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Este absolut necesar sa ne informati referitor la toate datele solicitate.

Biografie MIRELA VAIDA:

Mirela Vaida este o cunoscută prezentatoare TV, cântăreață și actriță din România, născută pe 16 martie 1982 în Targu Frumos jud. Iasi. Este licentiata in Drept, absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti si are si doua Mastere (unul In Dreptul Comunitatii Europene si altul in Comunicare si Relatii Publice).

Mirela Vaida a debutat in industria muzicala in 2002. A participat la diferite concursuri muzicale si ulterior a facut parte din trupele etno Ho-ra si D'or.

Primul contact cu lumea televiziunii in calitate de moderator tv l-a avut in anul 2004, unde Mirela Vaida si Cosmin Selesi au fost prezentatorii unui show matinal. A fost reporter-prezentator la National Tv si la Favorit TV, dar a cunoscut cu adevarat succesul la Antena 1, unde Mirela Vaida a moderat mai intai show-ul "Mireasa pentru fiul meu" din 2011 pana in 2016. Ulterior a prezentat show-ul "Totul pentru dragoste", dar Mirela Vaida a devenit realmente celebra la carma emisiunii Acces Direct, unde isi continua si in prezent activitatea de moderator tv.

Un moment memorabil din cariera ei este legat de incidentul din 2020, când Mirela Vaida a fost atacată în timpul unui eveniment în direct. Incidentul a generat o reacție puternică din partea publicului și a deschis discuții despre siguranța în media și pe rețelele sociale.

Pe langa cariera in televiziune, este si o actrita si cantareata de succes. Mirela Vaida este angajata a Teatrului de Revista "Constantin Tanase" din Bucuresti, unde poate fi vazuta in muzical-uri si spectacole de mare succes cum ar fi musicalul "Ok Melody" sau spectacolele: "Pofta buna la Tanase", "O seara la Tanase", "Nevestele vesele", "Bufonii Regelui", "Aplauze, aplauze", "Dai un ban dar stii ca face", Scandal in Paradis", "Cu masca sau fara masca, oamenii vor sa zambeasca", spectacole in care Mirela Vaida isi pune in valoare atat talentul actoricesc cat si calitatile vocale.

Mirela Vaida este si o cunoscuta cantareata de muzica etno, muzica populara si de petrecere.

În totalitate, Mirela Vaida este un nume cunoscut în televiziunea și industria de divertisment din România, reușind să își clădească o carieră de succes atât ca moderator TV, cât și in calitate de cantareata.

Contact Mirela Vaida, Pret Mirela Vaida, Tarif Mirela Vaida, Impesariat Mirela Vaida evenimente, Cotatii pret Mirela Vaida, Onorariu Mirela Vaida evenimente, Preturi Mirela Vaida nunta petrecere, Tarife Mirela Vaida recital show, Booking Mirela Vaida, Date contact Mirela Vaida, Impresar Mirela Vaida evenimente, Rezervare Mirela Vaida, Oferta Mirela Vaida evenimente.

Preturile se calculeaza in functie de informatiile si solicitarile dvs referitoare la detaliile si durata prestatiei artistice, genul, locatia si anvergura evenimentului, perioada calendaristica, alte date si particularitati privind direct evenimentul in discutie. Pentru a va putea elabora o oferta personalizata va asteptam cu drag sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau prin completarea datelor care va sunt solicitate in cadrul rubricilor Formularului de Contact de mai jos:

Rezerva artistul

Asculta cele mai recente piese:

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mirela Vaida”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *