Magitot

CONTACT MAGITOT , PRET MAGITOT, IMPRESARIAT MAGITOT, TARIF MAGITOT

Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

Email: office@artisti-concerte.ro

GMA Records

SC GMA BOOKING ARTIST SRL

Stoc epuizat

Programeaza un eveniment cu

Magitot

CONTACT MAGITOT, PRET MAGITOT, TARIF MAGITOT, IMPRESARIAT MAGITOT

Durata recital/ concert/ prestatie artistica MAGITOT: in functie de detaliile evenimentului
Gen muzical/ artistic MAGITOT: magie, iluzionism, prestidigitatie, mentalism, show magie si iluzionism.
Genuri evenimente MAGITOT:

spectacol magie, show magie, evenimente corporate, evenimente private, nunta, petrecere, zile localitati, corporate party, aniversari, ocazii speciale, baluri boboci, evenimente primarii, sarbatori, concerte outdoor, evenimente companii firme, botez, petreceri revelion, zile festive, cocktail party, garden party, reuniuni, baluri absolventi, bancheturi, serbari populare, targuri si expozitii, concerte si spectacole diaspora, turnee comunitati romani din strainatate, alte genuri evenimente private, corporate sau publice;

Pentru CONTACT MAGITOT sau pentru a va putea face o oferta referitoare la PRET MAGITOT pentru evenimente, concerte, nunta, petrecere si deasemenea pentru a afla detaliile de colaborare, va invitam sa ne contactati alegand una dintre urmatoarele variante:

  1. Tel. 0724648042/ 0755999809 zilnic intre orele 10-21 inclusiv in weekend sau sarbatori
  2. E-mail: office@artisti-concerte.ro
  3. Ne puteti contacta si prin completarea Formularului de Rezervare Artist aflat in josul paginii, va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Este absolut necesar sa ne informati referitor la toate datele solicitate.

Biografie MAGITOT:

MAGITOT, pe numele sau real Marius Dragus, este un magician roman si s-a nascut in anul 1985 in Bucuresti.

Initial MAGITOT a studiat in domeniul actoriei si a absolvit Universitatea nationala de Arta teatrala si cinematografie in 2008, unde a fost bun coleg si prieten cu Dana Rogoz. La varsta de 19 ani, cand a intrat la Universitatea Nationala de arta teatrala si Cinematografie, a inceput sa invete diverse trucuri de magie cu Matei Retas, pe langa care a stat mai mult de patru ani "furand meserie", de la acesta invatand multe lucruri importante si utile pentru viitoarea sa cariera in domeniul magiei, prestidigitatiei, trucurilor si mentalismului. Tot in timpul facultatii, impreuna cu alti cinci colegi, MAGITOT a performat intr-o trupa de improvizatie. Cu ani in urma, MAGITOT a invatat si sa cante la pian, regretand pana in ziua de azi ca nu a continuat sa studieze la acest instrument complex.

In anul 2013, actorul si viitorul magician MAGITOT, a jucat, interpretand chiar rolul principal in filmul "Quod erat demonstrandum".

MAGITOT este castigatorul Premiului de Originalitate al binecunoscutului show de televiziune "Romanii au talent" editia 2019, unde a obtinut suma de 10000 euro.

Deasemenea MAGITOT este si profesor, organizand cursuri de teatru si magie de peste 10 ani. Insusi pseudonimul sau artistic (numele de scena) a fost gasit chiar de catre unul dintre elevii sai.

In show-rile sale MAGITOT incearca de fiecare data sa foloseasca cat mai mult umorul, demonstrandu-si invariabil talentul de actor. Dupa spusele sale, a reusit sa adune o adevarata colectie de magie acasa, adunata intr-un mic muzeu de numere de magie, "in vreo 11 dulapuri", de care este foarte mandru, MAGITOT afirmand deasemenea ca este si "colectionar de glume".

Are un bun prieten, catelul Pres, ii place sa vada filme, sa citeasca, sa se plimbe cu motocicleta, sa mearga la pescuit. Deasemenea MAGITOT are un loc preferat unde ii place sa-si bea cafeaua, si anume pe balconul sau incarcat cu flori.

MAGITOT a fost si coprezentator in emisiunea lui Maruta, cu care este bun prieten.

Este unul dintre cei mai cunoscuti si mai promovati magicieni la aceasta ora in showbizul romanesc de actualitate, MAGITOT avand deja o cariera de succes in domeniul magiei.

Contact MAGITOT, Pret MAGITOT, Tarif MAGITOT evenimente, Impesariat MAGITOT, Cotatii pret Magitot, Onorariu Megitot, Preturi Magitot evenimente, Tarife Magitot show, Booking Magitot, Date contact Magitot, Impresar Magitot, Oferta Magitot, Contacteaza Magitot, Rezervare Magitot.

Preturile se calculeaza in functie de informatiile si solicitarile dvs referitoare la detaliile si durata prestatiei artistice, genul, locatia si anvergura evenimentului, perioada calendaristica, alte date si particularitati privind direct evenimentul in discutie. Pentru a va putea elabora o oferta personalizata va asteptam cu drag sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau prin completarea datelor care va sunt solicitate in cadrul rubricilor Formularului de Contact de mai jos:

Rezerva artistul

Asculta cele mai recente piese:

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Magitot”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *