Programeaza un eveniment cu

Cristian Gog

Durata recital/ concert/ prestatie artistica: in functie de detaliile prestatiei si particularitatile evenimentului;
Gen muzical/ artistic: iluzionism, mentalism, magie, fakirism, trucuri, prestidigitatie
Genuri evenimente:

spectacole, show-uri dedicate, zile localitati, evenimente primarii, sarbatori, spectacole outdoor, petreceri private, evenimente companii firme, corporate party, nunta, botez, aniversari, ocazii speciale, zile festive, dineuri, cocktail party, garden party, reuniuni, baluri boboci, baluri absolventi, banchete, gale, evenimente petreceri cluburi, serbari populare, Revelion, lansari si promovari, spectacole diaspora, turnee comunitati romani in strainatate, festivaluri, gale, evenimente sportive, alte genuri evenimente private, corporate sau publice;

Cristian Gog a dobândit in timpul anilor de facultate un interes aparte pentru una dintre ramurile iluzionismului, respectiv mentalismul, studiind intens si perseverand constant in aceasta directie.

Cristian Gog s-a ascut în Câmpeni, județul Alba. In 2012 Cristian Gog participa la emisiunea-concurs „Românii au Talent” unde a impresionat publicul și juriul atât la preselecții, cât și în semifinală și deasemnea în finală. Datorită voturilor publicului, Cristian Gog a reusit sa castige competitia, obținând premiul 1.

Tot in acelasi an, in mai 2012, Cristian Gog reuseste sa doboare recordul de stat în gheață, reușind să reziste peste 3 ore într-un sicriu de gheață care cantarea peste 2 tone.

Pentru CONTACT CRISTIAN GOG sau pentru a va putea face o oferta referitoare la PRET CRISTIAN GOG la diverse evenimente, si deasemenea pentru a afla detaliile de colaborare, va invitam sa ne contactati alegand una dintre urmatoarele variante:

  1. Tel. 0724648042/ 0755999809 zilnic intre orele 10-21 inclusiv in weekend sau sarbatori
  2. E-mail: office@artisti-concerte.ro
  3. Prin intermediul Formularului de contact
Tarif Cristian Gog recital spectacol, Pret Cristian Gog nunta petreceri private, Cotatii Cristian Gog evenimente, Onorariu Cristian Gog spectacol show, Preturi Cristian Gog zile localitati sarbatori, Tarife Cristian Gog nunti evenimente private corporate sau publice:

se calculeaza in functie de informatiile si solicitarile dvs referitoare la detaliile si durata prestatiei artistice, genul, locatia si anvergura evenimentului, perioada calendaristica, alte date si particularitati privind direct evenimentul in discutie. Pentru a va putea elabora o oferta personalizata va asteptam cu drag sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau prin completarea datelor care va sunt solicitate in cadrul rubricilor Formularului de Contact de mai jos:

Rezerva artistul

Asculta cele mai recente piese: