Contact Saveta Bogdan Pret

Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

Email: office@artisti-concerte.ro

GMA Records

SC GMA BOOKING ARTIST SRL

Contact Saveta Bogdan Pret

 Saveta Bogdan este o indragita interpreta de muzica populara, care a colaborat de-a lungul carierei cu mai multe ansambluri populare, a lansat numeroase piese si albume si si-a castigat un loc bine-meritat in inimile fanilor. Repertoriul sau este unul bogat, dar si divers, de la doine la cantece de joc, de dor sau de nunta.

Nascuta la Sangeorz-Bai, in judetul Bistrita Nasaud, artista a urmat cursurile Scolii de Arta, sectia Canto popular. Apare in viata publica prin emisiunea-concurs “Dialog la distanta”, iar trei ani mai tarziu face primele inregistrari radio. Colaboreaza cu ansambluri importante, precum “Ciocarlia”, “Rapsodia romana”, “Perinita”, “Cindrelul”, “Doina Ilfovului” si multe altele, iar in 1968 isi face debutul pe micile ecrane in emisiunea “Viata Satului”.

Urmeaza o perioada de colaborare cu ARIA, in care Saveta Bogdan strabate lumea in lung si in lat, avand turnee atat in tara, cat si in strainatate, in Olanda, Germania, Italia, Franta etc. Cantareata isi lanseaza in aceasta perioada si primul album “Sunt fata din Sangiorz-Bai”, primit cu caldura de public.

Artista participa si la diferite festivaluri si concursuri, de unde se intoarce cu numeroase premii, precum: laureate a Festivalului de Foclor de la Ventia, Premiul I la Cantarea Romaniei, Premiul de Excelenta pentru promovarea folclorului romanesc si traditiilor populare la Festivalul International de Folclor “Nunta Zamfirei”. De asemenea, Saveta Bogdan a primit si distinctia de cetatean de onoare al orasului Sangiorz-Bai.

De-a lungul carierei sale, piesele Savetei Bogdan au prins la public, devenind nelipsite de la nunti si petreceri. Melodiile Sunt fata din Sangiorz-Bai”, „Prin Sangiorz, prin poienita”, „Colo jos intre hotare”, „Nu stiu, bade, ce-i cu mine” sunt cunoscute de iubitorii de muzica populara, iar vocea sa catifelata si interpretarea plina de patos, care scoate in evidenta frumusetea fiecarui vers, atinge fiecare ascultator in parte.

Saveta Bogdan este o interpreta emblematica a muzicii populare romanesti, cu o cariera bogata in spate, in care a inregistrat 12 discuri, 8 CD-uri si 6 casete, cu sute de aparitii TV si interviuri in reviste. Ceea ce o defineste insa pe marea cantareata este daruirea, dragostea si respectul pentru cantecul popular care a consacrat-o, prin care reuseste sa transforme orice petrecere de nunta intr-o adevarata sarbatoare. 

Pret Saveta Bogdan

Pentru o cotatie de pret, folositi formularul de mai jos

Repertoriu

 • Saveta Bogdan – De la Nasaud la vale
 • Saveta Bogdan – Iara beau, iara petrec
 • Saveta Bogdan – Dragu-mi-i in sat la joc
 • Saveta Bogdan – Cat traiesti, bade, pe lume
 • Saveta Bogdan – Vantule seara pe luna
 • Saveta Bogdan – Cand eram la mama mea
 • Saveta Bogdan – Zi ceteras sa te aud
 • Saveta Bogdan – Sunt fata din Sangiorz-Bai
 • Saveta Bogdan – Cine-i naiba suparat
 • Saveta Bogdan – Bade creanga de buhas
 • Saveta Bogdan – Am dragut mama nu stie
 • Saveta Bogdan – Dragostea e lucru sfant

Va oferim:
Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

 • Tel: 0724648042; 0755999809
 • Email: office@artisti-concerte.ro