Contact Holograf Pret

Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

Email: office@artisti-concerte.ro

GMA Records

SC GMA BOOKING ARTIST SRL

Contact Holograf Pret

Holograf, cu o experienta de peste 30 de ani si 12 albume de conceptie, este una dintre cele mai iubite trupe de rock din Romania.

Majoritatea albumelor lansate de Holograf sunt tributare rock-ului anilor ’80, dupa anii ’90 artistii orientandu-se spre un rock modern. Dupa 1995, Holograf schimba putin genul muzical, lansand cateva balade de succes.

Holograf a reusit prin talent, munca si dedicatie sa se situeze dincolo de cliseul “trupa batrana”, muzica lor fiind apreciata de toate categoriile de public.

Albumul “Pur si simplu”, lansat in 2003, a depasit recordul vanzarilor, trupa vanzand peste 250.000 de unitati.

 

Albume Holograf

HOLOGRAF 1 – 1983
HOLOGRAF 2 – 1987
HOLOGRAF 3 – 1988
HOLOGRAF 4 – 1989
WORLD FULL OF LIES – 1990 , imprimat în Anglia
BANII VORBESC – 1992
WORLD FULL OF LIES – 1993, Captain Records
STAI ÎN POALA MEA – 1995
HOLOGRAF 69% UNPLUGGED – 1996
SUPERSONIC – 1998
UNDEVA DEPARTE – 1999
HOLOGRAFICA – 2000
BEST OF HOLOGRAF – Dimineaţă în altă viaţă -2002
PUR SI SIMPLU – 2003
TAINA – 2006
PRIMAVARA INCEPE CU TINE, 2009
Repertoriu
Vine o zi
Si baietii plang
Ochii tai
Fara ea
Taina
N-am stiut
Te voi iubi mereu
Daca pot sa zambesc
Primavara incepe cu tine
Dragostea mea
Sa nu imi iei niciodata dragostea!
Asa frumoasa
Te voi iubi
Stiu cine sunt
Suflet pereche
Primavara incepe cu tine
Cine stie
Dimineata
Doar O Viata Nu-mi Ajunge Sa Iubesc
Dincolo de nori
Biografie / Informatii / Stiri
Noul album Holograf : „Love Affair”

Holograf a scos pe piata un no album in luna februarie. „Love Affair” a fost lansat in cadrul unui concert la Sala Palatului din Bucuresti, pe 24 februarie 2012, de Dragobete. „Love Affair” este povestea de viata a trupei Holograf. Fanii Holograf au fost incantati cu numeroase piese, atat mai vechi cat si piese de pe noul album : „Roua Diminetii”, „Daca vrei”, „Daca noi ne iubim”, „Primavara incepe cu tine”, „Dragostea mea”, „Singur pe drum”, „Ochii tai”…

In mijlocul concertului, Dan Bittman a interpretat piesa „Nu mai e timp” alaturi de celebra soprana Angela Gheorghiu. „Intalnirea cu Angela Gheorghiu este o poveste foarte frumoasa, care a inceput acum 20 si ceva de ani. O tanara absolventa de Conservator, care se afla in cabina de machiaj a Televiziunii Romane, a intalnit cinci handralai din trupa Holograf. Si ea, si noi ne-am zis atunci ca, poate, intr-o zi vom avea o colaborare. Si uite ca s-a intamplat, dupa 20 de ani”, a povestit Dan Bittman.

Dan Bittman a mai declarat : „E foarte frumos asa, ca si album, si ar fi pacat ca publicul doar sa-l downloadeze de pe net si sa nu-l cumpere. Merita sa-l ai in colectie”.

Holograf si Republik vor concerta la Zilele comunei Odoreu

In perioada 5-6 mai 2012, va avea loc cea de-a VII-a editie a Zilelor comunei Odoreu.

Conducerea Primariei comunei Odoreu a invitat trupele Holograf si Republik sa sustina un concert. De asemenea, vor sustine concerte interpretii Tinu Veresezan, Raoul si Petrica Muresan.

Holograf a lansat un nou single, „Cat de departe”

Pe 3 aprilie 2012, trupa Holograf a lansat un nou single : „Cat de departe”. Lansarea piesei a avut loc in direct la Europa FM.

„Am ales împreuna cu fanii nostri numele piesei pe care am lansat-o astazi. Am facut un sondaj atat pe contul nostru de Facebook cat si pe contul Europa FM, iar fanii au votat aceasta piesa”, a declarat Edi Petrosel, tobosarul formatiei Holograf.

Holograf Contact, Holograf Preturi Tarife recital concert nunta, Tarif Holograf evenimente, Date Contact Holograf, Holograf Impresar evenimente nunta botez, Holograf Date Contact nunta botez petrecere, Holograf pret tarif evenimente

Holograf Contact Impresar, Holograf preturi petrecere nunta botez, Holograf impresariat evenimente, Holograf preturi nunta petrecere botez, Holograf tarife nunta petrecere, Contact Holograf nunta, Holograf Preturi Tarife nunta petrecere evenimente, Pret Tarif Holograf petrecere nunta botez

Pret Holograf evenimente, Contact Holograf recital concert spectacol, Tarif Holograf nunta, Holograf Date Contact Impresar, Tarife Holograf nunta botez, Preturi Holograf nunta evenimente, Pret nunta Holograf, Holograf Onorariu nunta, Pret tarif Holograf nunti:

Toate informatiile referitoare la disponibilitatea artistilor, orarul lor, conditiile necesare colaborarii si orice alte detalii legate de participarea artistilor la diverse tipuri de evenimente sunt disponibile la solicitatea dvs si pot fi stabilite personalizat in functie de datele oferite de dvs. Suntem la dispozitia dvs si va asteptam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail ptr a va face cea mai buna oferta de pe piata in acest moment.

 

Pret Holograf nunta

Pentru o cotatie de pret, folositi formularul de mai jos sau sunati la 0724648042; 0755999809

Va oferim:
Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

  • Tel: 0724648042; 0755999809
  • Email: office@artisti-concerte.ro