Contact Olguta Berbec Pret

Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

Email: office@artisti-concerte.ro

GMA Records

SC GMA BOOKING ARTIST SRL

Contact Olguta Berbec Pret

Olguta Berbec este una dintre tinerele sperante ale muzicii populare romanesti. Nascuta pe 16 aprilie 1984 in satul Marasesti, judetul Mehedinti, artista a fost fascinata de mic copil de cantecul popular si de traditiile locale, descoperind incet trairile ascunse in spatele cantecelor si bucuria prezentei pe scena.

Cantareata a urmat cursurile Scolii Populare de Arta din Targu Jiu, la sectia de canto muzica populara, unde, sub indrumarea profesorilor de acolo, a putut sa-si formeze si perfectioneze stilul interpretativ. De asemenea, Olguta Berbec a urmat si un master in etnografie si folclor la Universitatea “Spiru Haret” din Bucuresti, dupa absolvirea studiilor de licenta in Targu Jiu.

Intalnirea cu artista consacrata Maria Rachiteanu-Voicescu a ajuta-o mult pe Olguta Berbec, tanara primind sfaturi, incurajari, dar si texte si cantece care au ajutat-o in dezvoltarea sa ca interpreta de muzica populara. Artista a participat apoi in numeroase turnee si spectacole atat in tara, cat si in afara granitelor, alaturi de artisti cunoscuti precum Florentina si Petre Giurgi, Ionut Fulea sau Sava Negrean Brudascu.

Premiile adunate de Olguta Berbec de-a lungul anilor ii confirma talentul muzical: Marele Premiu la Concursul National de Doine si Balade, Draganesti-Olt, Premiul I la Festivalul-Concurs International de muzica populara “Pe marginea Dunarii” Giurgiu, in 2004, Premiul I la Festivalul Concurs National “Maria Tanase”, Craiova, 2005, Marele Premiu Festivaul International de folclor “Cantecele romanilor de pretudineni”, Drobeta Turnu-Severin, 2005, Marele Premiu – Festivalul –Concurs National pentru solisti profesionisti “Mariana Draghicescu”, Timisoara, 2006.

Primul album al Olgutei Berbec este inregistrat in 2007 si poarta numele „Floare pe munte crescui”, cu acompaniamentul ansamblului „Doina Gorjului”. Urmatorul material, „Florile de mac poarta noroc”, este realizat in 2009, iar cel de-al treilea din cariera artistei „De la Gorj la Mehedinti” apare in 2012, cu acompaniamentul orchestrei ansamblului „Lautarii” din Chisinau, condusi de maestrul Nicolae Botgros.

Iubirea Olgutei Berbec pentru folclor reiese din pasiunea pe care o pune in fiecare cantec, dorinta de a culege cantece autentice din zona pe care o reprezinta si bucuria pe care o emana de fiecare data cand urca pe scena sau se afla in mijlocul publicului, fie la nunti, botezuri sau petreceri private.

Olguta Berbec Contact, Preturi Olguta Berbec nunta petrecere, Tarif Olguta Berbec nunta evenimente, Impresar Olguta Berbec, Pret Olguta Berbec nunta, Tarife Olguta Berbec zile localitate petrecere botez, Date Contact Olguta Berbec, Impresariat Olguta Berbec evenimente, Preturi Olguta Berbec evenimente, Cotatii pret Olguta Berbec zile localitate sarbatori:

Contact Olguta Berbec Impresar, Preturi Olguta Berbec petrecere nunta botez, Impresar Olguta Berbec evenimente concerte, Pret Olguta Berbec nunta petrecere botez, Tarif Olguta Berbec nunta petrecere, Contact Olguta Berbec nunta evenimente, Tarife Olguta Berbec concert recital spectacol, Pret Tarif Olguta Berbec zile localitati sarbatori:
In functie de informatiile oferite de dvs referitoare la genul si particularitatile evenimentului, numarul estimativ de participanti, locatie, perioada anului si alte informatii specifice se pot stabili conditiile de colaborare, costurile referitoare la transport si cazare, necesarul tehnic.
Preturi Olguta Berbec evenimente spectacole, Contact Olguta Berbec recital concert spectacol, Tarif Olguta Berbec nunta sarbatori zile localitati, Date Contact Olguta Berbec nunti botez petreceri, Tarife Olguta Berbec spectacole zile localitati, Pret Olguta Berbec nunta evenimente, Preturi nunta Olguta Berbec, Onorariu nunta Olguta Berbec, Pret tarif Olguta Berbec nunta petreceri private, Costuri Olguta Berbec program nunta botez petrecere revelion evenimente:
Toate informatiile referitoare la disponibilitatea artistilor, orarul lor, conditiile necesare colaborarii si orice alte detalii legate de participarea artistilor la diverse tipuri de evenimente sunt disponibile la solicitatea dvs si pot fi stabilite personalizat in functie de datele oferite de dvs. Suntem la dispozitia dvs si va asteptam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail ptr a va face cea mai buna oferta de pe piata in acest moment.

 

Pret Olguta Berbec

Pentru o cotatie de pret, folositi formularul de mai jos

Va oferim:
Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

  • Tel: 0724648042; 0755999809
  • Email: office@artisti-concerte.ro