Contact Nicolae Botgros si Lautarii din Chisinau Pret

Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

Email: office@artisti-concerte.ro

GMA Records

SC GMA BOOKING ARTIST SRL

Contact Nicolae Botgros si Lautarii din Chisinau Pret

Orchestra Nationala ”Lautarii” de la Chisinau impreuna cu marele maestru Nicolae Botgros va ofera intotdeauna recitaluri de exceptie.

Muzica pe care acestia o interpreteaza este una autentica.

Muzica de calitate, muzica de petrecere,evenimente muzicale.

Orchestra Nationala „Lautarii de la Chisinau” s-a lansat in 1970, in Basarabia, la Chişinau, la initiativa lui Nicolae Sulac. Incepand cu anul 1978, Orchestra Nationala „Lautarii de la Chisinau” are ca director artistic si prim dirijor, cavaler al Ordinului Republicii, pe maestrul Nicolae Botgros.

Orchestra „Lautarii de la Chisinau” este compusa din numerosi instrumentisti: un grup de violonisti, grupul de acompaniament (tambal, braci, contrabas, acordeon) si grupul de suflatori (trompeta, nai, clarinet).

„Lautarii de la Chisinau” au acompaniat peste 100 de cantareti de muzica populara. Maria Ciobanu, Sofia Vicoveanca, Irina Loghin, Dinu Iancu Salajan, Zinaida Julea, Nicolae Glib…sunt doar cateva nume cunoscute cu care „Lautarii” au colaborat.

Nicolae Botgros – „Geniul viorii si al neamului romanesc!”
„Iubesc doinele, romanţele, iar când ascult jocul nostru sau batuta, îmi pare ca e tot ce poate fi mai frumos pe pamânt. Melodia mea preferata este muzica populara.”

Nicolae Botgros s-a nascut la 25 ianuarie 1953, in Badicul-Vechi, din raionul Cahul.

Pana sa devina dirijorul Orchestrei Nationale „Lautarii de la Chisinau”, in 1978, Nicolae Botgros a dirijat orchestra „Ciocârlia” de la Edineţ, si a fost violonist în Orchestra „Mugurel” a Filarmonicii.

Nicolae Botgros se remarca prin talentul deosebit la vioara, prin creatiile sale, precum si prin faptul ca pastreaza si transmite mai departe valorile poporului roman.

Fiind considerat dirijorul celei mai bune orchestre de muzica populara, Nicolae Botgros si „Lautarii de la Chisinau” se bucura de admiratia a milioane de fani.

Nicolae Botgros a dus faima muzicii populare in Europa (Polonia, Grecia, Belgia, Danemarca, Italia, Turcia, Olanda, Franta..etc) precum si in Statele Unite ale Americii si Australia.

Maestrul Nicolae Botgros participa si in fiecare luna la emisiunea „O data in viata”, din dorinta de a aduce folclorul in casa fiecarui roman. Muzica ramane o prioritate in viata sa, artistul dorindu-si din tot sufletul o vioara Joseph Klotz, cu care isi doreste sa dea noi valente muzicii populare.

Contact Nicolae Botgros, Preturi nunta Nicolae Botgros, Impresariat Nicolae Botgros, Pret Nicolae Botgros si Lautarii din Chisinau nunta evenimente, Tarif Nicolae Botgros si Lautarii din Chisinau nunta petrecere, Tarife Nicolae Botgros si Lautarii din Chisinau nunti evenimente:
Gen muzical Nicolae Botgros: muzica populara si de petrecere, folclor diverse zone;
Categorii evenimente Nicolae Botgros si Lautarii din Chisinau : concerte, spectacole, petreceri private, petrecere firma, evenimente companii, corporate party, nunta, aniversare, botez, banchete, gale, festivaluri, banchete, zile localitati, concerte primarii, cluburi, festivitati, camping party, concerte diaspora, turnee strainatate, sarbatori si serbari, revelion, garden party, baluri, spectacole electorale, ocazii speciale, zile festive, spectacole de anvergura, receptii, agape, dineuri, promovari si lansari, concerte aer liber, targuri si expozitii, manifestari cultural-artistice, alte categorii evenimente publice, corporate, private ;
Preturi Nicolae Botgros, Onorariu Nicolae Botgros si Lautarii din Chisinau, Pret Nicoale Botgros si Lautarii Chisinau nunta botez petreceri private, Tarife Nicolae Botgros si Lautarii din Chisinau nunti evenimente, Tarif Nicolae Botgros si Lautarii Chisinau concert recital spectacol, Cotatii Nicolae Botgros si Lautarii zile localitati sarbatori, Onorariu Nicolae Botgros si Lautarii din Chisinau, Oferta Nicolae Botgros si Lautarii din Chisinau: VARIANTE – formula restransa ( ptr nunta, botez, petrecere) 7 persoane ( 5 instrumentisti +2 solisti), de la 2 programe la toata noaptea ( exista si posibilitatea participarii lui Nicolae Botgros 1 ora in cadrul recitalului) sau formula extinsa ( orchestra completa ), preturi calculabile in functie de specific si anvergura eveniment plus detalii prestatie artistica, disponibile la solicitare ; pentru deplasari se adauga transport + rezervare cazare, in functie de distanta ;
Contact Nicolae Botgros, Impresariat Nicolae Botgros, Date contact Nicolae Botgros si Lautarii din Chisinau, Booking Nicolae Botgros si Lautarii din Chisinau, Impresar Nicolae Botgros si Lautarii din Chisinau concert spectacol nunta evenimente, Contact direct Nicolae Botgros si Lautarii din Chisinau, Contact Nicolae Botgros nunta evenimente, Telefon contact Nicolae Botgros si Lautarii din Chisinau evenimente concert recital, Rezervare Nicolae Botgros si Lautarii din Chisinau :

 

Pret Nicolae Botgros si Lautarii din Chisinau

Pentru o cotatie de pret, folositi formularul de mai jos

Va oferim:
Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

  • Tel: 0724648042; 0755999809
  • Email: office@artisti-concerte.ro