Contact Maria Dragomiroiu Pret

Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

Email: office@artisti-concerte.ro

GMA Records

SC GMA BOOKING ARTIST SRL

Contact Maria Dragomiroiu Pret

„Orice aparitie e un examen pe care vreau sa-l trec cu nota 10”. Maria Dragomiroiu, un nume expresiv pentru imaginea artistei care s-a remarcat de-a lungul timpului prin aceeasi imagine, cea cu parul lung si sanatos.

S-a remarcat in lumea muzicala atat prin imaginea parului sau, mai exact dimensiunile impresionante ale acestuia, cat si prin imaginea portului popular.

Desi nascuta in anul 1955, artista inca isi ingrijeste cu sfintenie podoaba capilara, avand mereu grija acesteia.

Folclorului muzical românesc s-a inzestrat cu o voce deosebita, care transmite caldura publicului. /p>

Maria Dragomiroiu si-a cladit cariera de interpreta de muzica populara prin talent, munca si dedicatie. Sensibilitatea, dorinta de a transmite un mesaj si de a continua traditia folclorului romanesc au fost apreciate de public.

Maria Dragomiroiu canta muzica pentru toate generatiile: muzica populara, muzica de petrecere, tangouri, romante, piese in stil etno, colinde.

“Aprecierea oamenilor este bucuria si împlinirea mea. Eu joc alaturi de ei, ma prind în hora, pentru ca asta este atmosfera care îmi place mie. “

In decembrie 2009, cu ocazia implinirii a 30 de ani de cariera muzicala, Maria Dragomiroiu a fost rasplatita de catre Asociatia Cultural-Artistica BEST ART cu un trofeu ce simboliza Premiul de Excelenta pentru dragostea si devotamentul cu care a slujit muzica populara romaneasca. Televiziunea Romana a acordat artistei Maria Dragomiroiu Diploma pentru 30 de ani de activitate in slujba folclorului romanesc iar casele de discuri au acordat artistei Premiul pentru cea mai frumoasa interpreta de muzica populara.

“Cantecul este leaganul sufletului, cantecul este cel care face lumea mai buna, care il face pe om mai vesel atunci cand este trist, ii aduce aminte de parinti de locurile natele, de imaginile frumoase de acasa… Cantecul te face sa te simti bine, mai relaxat, te face sa visezi, sa simti nevoia sa iubesti si chiar sa fii iubit…”

Maria Dragomiroiu Contact, Maria Dragomiroiu Preturi Tarife recital concert nunta, Tarif Maria Dragomiroiu evenimente, Date Contact Maria Dragomiroiu, Maria Dragomiroiu Impresar evenimente nunta botez, Maria Dragomiroiu Date Contact nunta botez petrecere, Maria Dragomiroiu pret tarif evenimente:

Maria Dragomiroiu Contact Impresar, Maria Dragomiroiu preturi petrecere nunta botez, Maria Dragomiroiu impresariat evenimente, Maria Dragomiroiu preturi nunta petrecere botez, Maria Dragomiroiu tarife nunta petrecere, Contact Maria Dragomiroiu nunta, Maria Dragomiroiu Preturi Tarife nunta petrecere evenimente, Pret Tarif Maria Dragomiroiu petrecere nunta botez:

Pret Maria Dragomiroiu evenimente, Contact Maria Dragomiroiu recital concert spectacol, Tarif Maria Dragomiroiu nunta, Maria Dragomiroiu Date Contact Impresar, Tarife Maria Dragomiroiu nunta botez, Preturi Maria Dragomiroiu nunta evenimente, Pret nunta Maria Dragomiroiu, Maria Dragomiroiu Onorariu nunta, Pret tarif Maria Dragomiroiu nunti:
Toate informatiile referitoare la disponibilitatea artistilor, orarul lor, conditiile necesare colaborarii si orice alte detalii legate de participarea artistilor la diverse tipuri de evenimente sunt disponibile la solicitatea dvs si pot fi stabilite personalizat in functie de datele oferite de dvs. Suntem la dispozitia dvs si va asteptam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail ptr a va face cea mai buna oferta de pe piata in acest moment.

Pret Maria Dragomiroiu Pret

Pentru o cotatie de pret, folositi formularul de mai jos sau sunati la 0724648042; 0755999809

Va oferim:
Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

  • Tel: 0724648042; 0755999809
  • Email: office@artisti-concerte.ro