Contact Maria Buza Pret

Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

Email: office@artisti-concerte.ro

GMA Records

SC GMA BOOKING ARTIST SRL

Contact Maria Buza Pret

Una dintre cele mai indragite artiste din Romania, Maria Buza este o personalitate puternica, plina de viata si mereu pusa pe glume. Publicul este atras de ea prin atmosfera de distractie ce o inconjoara constant si prin pasiunea cu care isi joaca fiecare rol si interpreteaza fiecare piesa.

“Muzica este mai mult decat un hobby pentru mine, cantecul si puterea de a canta mi-au adus implinirea ca actor”, declara Maria Buza, care, desi si-a inceput cariera in domeniul actoriei, a cantat la vestitul Sarpele Rosu si a lansat si doua albume muzicale. Talentul sau iese usor in evidenta, iar participarile la numeroase emisiuni televizate ii aduc din ce in ce mai multi fani.

Muzica populara a cucerit-o, iar Maria Buza a incercat sa se defineasca si ca interpret – „Am redescoperit muzica populara, cea mai frumoasa muzica si ma straduiesc sa ii pastrez valoarea autentica creandu-mi un stil propriu”. Momentele artistice ale cantaretei sunt insotite si de taraful George Patrascu, condus de sotul sau, un cunoscut violonist. Impreuna reusesc sa faca spectacole de exceptie, ridicand de fiecare data sala in picioare.

„Atat actoria, cat si muzica imi sunt foarte la indemana. Amandoua sunt la fel de importante si ma bucur mult ca pot sa le imbin. Indiferent ce fac, sunt Maria”, declara interpreta al carei zambet rareori dispare. Daca doriti sa aveti la nunta o artista completa, care se va asigura ca petrecerea va dura pana in zori de zi, nu ezitati sa o contactati pe Maria Buza!

Maria Buza Contact, Maria Buza Preturi Tarife recital concert nunta, Tarif Maria Buza evenimente, Date Contact Maria Buza, Maria Buza Impresar evenimente nunta botez, Maria Buza Date Contact nunta botez petrecere, Maria Buza pret tarif evenimente:

Maria Buza Contact Impresar, Maria Buza preturi petrecere nunta botez, Maria Buza impresariat evenimente, Maria Buza preturi nunta petrecere botez, Maria Buza tarife nunta petrecere, Contact Maria Buza nunta, Maria Buza Preturi Tarife nunta petrecere evenimente, Pret Tarif Maria Buza petrecere nunta botez:

Pret Maria Buza evenimente, Contact Maria Buza recital concert spectacol, Tarif Maria Buza nunta, Maria Buza Date Contact Impresar, Tarife Maria Buza nunta botez, Preturi Maria Buza nunta evenimente, Pret nunta Maria Buza, Maria Buza Onorariu nunta, Pret tarif Maria Buza nunti:
Toate informatiile referitoare la disponibilitatea artistilor, orarul lor, conditiile necesare colaborarii si orice alte detalii legate de participarea artistilor la diverse tipuri de evenimente sunt disponibile la solicitatea dvs si pot fi stabilite personalizat in functie de datele oferite de dvs. Suntem la dispozitia dvs si va asteptam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail ptr a va face cea mai buna oferta de pe piata in acest moment.

Pret Maria Buza Pret

Pentru o cotatie de pret, folositi formularul de mai jos sau sunati la 0724648042; 0755999809

Va oferim:
Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

  • Tel: 0724648042; 0755999809
  • Email: office@artisti-concerte.ro