Contact Ionut Fulea Pret

Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

Email: office@artisti-concerte.ro

GMA Records

SC GMA BOOKING ARTIST SRL

Contact Ionut Fulea Pret

Canteretul de muzica populara ardeleneasca Ionut Fulea a studiat la Cluj ingineria, insa nu a profesat niciodata in acest domeniu, fiind atras de studiul muzicii. In acest sens a frecventat cursurile Scolii Populare de Arta unde si-a descoperit pasiunea pentru folclorul autentic romanesc, pe care acum il promoveaza.

Deoarece este plecat mai mereu in concerte, atat in tara, cat si in strainatate, nu a avut posibilitatea de a-si continua studiile la Academia de Muzica. Cu toate acestea, aprecierea nu a intarziat sa apara, fiind acum unul dintre cei mai doriti artisti la nunti, petreceri corporate sau diverse festivaluri locale si nationale.

Dintre cantaretii de muzica populara il apreciaza foarte mult pe Nicolae Furdui Iancu, pe care a avut ocazia sa il cunoasca in concertele organizate cu diferite ocazii si alaturi de care are numeroase recitaluri. Au participat impreuna la festivaluri, evenimente publice si private, fiind mereu un artist care se impune prin timbrul vocal, tinuta si atitudine. Are numeroase colaborari si cu artista Mariana Deac, alaturi de care interpreteaza „Bade Ioane”, „Marie, Mare” sau „Care frunza bate”.

Repertoriul pe care Ionut Fulea il pregateste in functie de fiecare spectacol il defineste intocmai: canta mereu ce i se muleaza pe suflet, pe caracter si tine cont de preferintele publicului. Artistul are placerea de a interpreta cantecele lente, mai sentimentale si doinele. Considera ca prin acest gen muzical se poate exprima cel mai bine si ajunge mereu in inimile ascultatorilor.

Cateva dintre compozitiile muzicale pe care Ionut Fulea le-a promovat sunt: „Cantec de catanie”,„Mandra mea, mandra de la Ciugud”, „Mandruta cu ochii verzi”, „Marie, sora Marie”, „Tinerete de demult”, „Omule cu calul sur”, „Mi-o zis mama sa ma-nsor”, „Necajit ca mine nu-i”, „Ramai, munte sanatos”, „Toata lumea are-un dor”, „Iubeste-ma mandra draga” sau „M-am nascut intr-un bordei”.

Ionut Fulea Contact, Ionut Fulea Preturi Tarife recital concert nunta, Tarif Ionut Fulea evenimente, Date Contact Ionut Fulea, Ionut Fulea Impresar evenimente nunta botez, Ionut Fulea Date Contact nunta botez petrecere, Ionut Fulea pret tarif evenimente:

Ionut Fulea Contact Impresar, Ionut Fulea preturi petrecere nunta botez, Ionut Fulea impresariat evenimente, Ionut Fulea preturi nunta petrecere botez, Ionut Fulea tarife nunta petrecere, Contact Ionut Fulea nunta, Ionut Fulea Preturi Tarife nunta petrecere evenimente, Pret Tarif Ionut Fulea petrecere nunta botez:

Pret Ionut Fulea evenimente, Contact Ionut Fulea recital concert spectacol, Tarif Ionut Fulea nunta, Ionut Fulea Date Contact Impresar, Tarife Ionut Fulea nunta botez, Preturi Ionut Fulea nunta evenimente, Pret nunta Ionut Fulea, Ionut Fulea Onorariu nunta, Pret tarif Ionut Fulea nunti:

Toate informatiile referitoare la disponibilitatea artistilor, orarul lor, conditiile necesare colaborarii si orice alte detalii legate de participarea artistilor la diverse tipuri de evenimente sunt disponibile la solicitatea dvs si pot fi stabilite personalizat in functie de datele oferite de dvs. Suntem la dispozitia dvs si va asteptam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail ptr a va face cea mai buna oferta de pe piata in acest moment.

Pret Ionut Fulea Pret

Pentru o cotatie de pret, folositi formularul de mai jos sau sunati la 0724648042; 0755999809

Va oferim:
Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

  • Tel: 0724648042; 0755999809
  • Email: office@artisti-concerte.ro