Contact Cornelia si Lupu Rednic Pret

Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

Email: office@artisti-concerte.ro

GMA Records

SC GMA BOOKING ARTIST SRL

Contact Cornelia si Lupu Rednic Pret

Cornelia Rednic este o cunoscută cântăreaţă de muzică populară, ce face pereche chiar cu soţul său, Lupu Rednic.

Numele său complet este Alexandria Cornelia Rednic, este născută în Sighetu Marmaţiei şi este căsătorită de mai mult timp. Pe Lupu l-a întâlnit pe vremea când acesta era bucătar ospătar şi lucra alături de mama ei.

Cine este, de fapt, Cornelia Rednic şi cum l-a cunoscut pe Lupu?
După cum povesteau chiar ei, s-au plăcut încă de la prima întâlnire. De aceea, după doar opt luni de relaţie au ajuns în faţa altarului şi s-au căsătorit.
În 1994, la doi ani după nuntă, aceştia au fost contractaţi ca realizatori ai emisiunii „Cupluri muzicale” în Maramureş, unde au mai participat şi fraţii Petreuş, fraţii Florea, soţii Tudorovici, Florentina şi Petre Gurgi şi alţii.

Cornelia Rednic are studii superioare, fiind absolventă a Facultăţii de Psihologie şi Asistenţă Socială. Alături de soţul său, Cornelia are trei albume de muzică populară lansate pe piaţă, “Care frunza pică jos”, “Să trăia’ pretinii mei” şi „Mândruţă cu ochi de mură”.

Date Biografice Cornelia Rednic: înălțime, greutate
Nume complet: Alexandria Cornelia Rednic
Data naşterii: 1976
Locul naşterii: Sighetu Marmaţiei
Partener: Lupu Rednic
Greutate: 60 kg
Înălţime: 1,63 m

Cornelia Rednic este pasionată de muzica uşoară, dar şi de cea armănească, iar pentru asta chiar a cântat alături de cea mai cunoscută formaţie care abordează acest gen, Pindu.

Alături de soţul ei, aceasta are o mulţime de evenimente anuale, precum sunt nunţile, evenimentele private sau spectacolele live. Pentru un concert de 45 de minute, aceştia solicită suma de 2000 de euro. Aceştia sunt căutaţi nu doar pentru evenimentele din ţară, ci şi din afară. Au fost rând pe rând în Germania, America, Austria, Franţa, Suedia, Marea Britanie sau Irlanda.
Alături de Lupu Rednic, artista a primit mai multe distincţii, precum este premiul pentru Folclor din partea revistei Confidenţial şi VIP, titul de “Cetăţeni de Onoare” ai comunei Ciocăneşti, premiul pentru cel mai bun cuplu din muzica populară românească Bravissimo 2001.

Cornelia si Lupu Rednic sunt doi interpreti de muzica populara, sot si sotie, originari din Sighetu Marmatiei, care interpreteaza cantece populare din zona Maramuresului.

Reprezentand zona Maramuresului, Cornelia si Lupu Rednic au ajuns la inimile romanilor prin naturaletea si bucuria interpretarii, prin mandria cu care poarta costumele traditionale zonei, dar si prin veselia pe care o emana.

Cornelia si Lupu Rednic manuiesc cu dibacie, pentru acompaniament, celebrele instrumente zongora si cetera (chitara si vioara).

Lupu Rednic s-a nascut pe data de 9.09.1969 la Sighetu Marmatiei, iar copilaria si-a petrecut-o in comuna Sieu, pe frumoasa Vale a Izei.

Lupu a inceput sa cante la vioara la 14 ani, cand a cumparat, de la un vecin, o zongora si o cetera.

Pe Cornelia a intalnit-o pe cand era bucatar-ospatar, fiind coleg de serviciu cu viitoarea soacra. S-au intalnit, s-au placut din prima clipa si, dupa opt luni de zile, in care s-au cunoscut si mai bine, in 1992 s-au casatorit.

In 1993, au participat la primul lor festival de folclor, “Alina-te, dor, alina” de la Cicarlau, obtinand premiul special al juriului.

Au urmat Festivalul National de Folclor “Candrelul” din Sibiu si trofeul concursului “Floarea de stanca” de la Campulung Muscel.

In 1995, Lupu a fost repartizat, prin concurs, la Sighetul Marmatiei, ca politist, absolvent fiind al Scolii de Politie de la Slatina.

Desi parintii l-au vrut preot, Lupu a vrut sa fie politist si si-a luat in serios atributiile de serviciu.

Pentru ca-i caracterizeaza perseverenta, cei doi artisti continua sa invete.

Cornelia este licentiata in Psihologie si Asistenta Sociala, iar Lupu este absolvent al Facultatii de Management de la Universitatea de Vest din Timisoara, avand si un master in “Managementul institutiilor de cultura”.

Cele trei albume de muzica populara scoase pe piata, “Care frunza pica jos”, “Sa traia’ pretinii mei” si „Mandruta cu ochi de mura”, sunt cel mai bun argument in acest sens.

La acestea se adauga pasiunea Corneliei pentru muzica usoara, dar si pentru cea armaneasca, concretizata in albumele “Mi-e dor” si “Asculta-mi gione arman”, unde canta alaturi de Gigi Sima si formatia “Pindu”.

Cel mai bun antrenament artistic il reprezinta nuntile, petrecerile private si spectacolele live pe care le sustin.

Si nu sunt putine, spun cei doi interpreti. Parcurg peste 150.000km anual, prin tara si peste hotare, unde sunt invitati sa cante.

Au avut numeroase turnee in toata America, in Germania, Austria, Franta, Spania, Suedia, Marea Britanie, Irlanda.

Nu prea au timp de alte pasiuni, dar Lupu prefera sportul, fiind un stelist infocat, iar Cornelia este pasionata de cosmetica si coafura, motiv pentru care nici nu prea frecventeaza saloanele de infrumusetare. Se aranjeaza singura. Chiar si prietenele ii cer ajutorul.

Printre premiile si onorurile obtinute de cuplul Cornelia si Lupu Rednic se numara premiul pentru Folclor din partea revistei Confidential si VIP, titul de “Cetateni de Onoare” ai comunei Ciocanesti, premiul pentru cel mai bun cuplu din muzica populara romaneasca Bravissimo 2001, etc.

 

Cornelia si Lupu Rednic Contact, Cornelia si Lupu Rednic Preturi Tarife recital concert nunta, Tarif Cornelia si Lupu Rednic evenimente, Date Contact Cornelia si Lupu Rednic, Cornelia si Lupu Rednic Impresar evenimente nunta botez, Cornelia si Lupu Rednic Date Contact nunta botez petrecere, Cornelia si Lupu Rednic pret tarif evenimente:

Cornelia si Lupu Rednic Contact Impresar, Cornelia si Lupu Rednic preturi petrecere nunta botez, Cornelia si Lupu Rednic impresariat evenimente, Cornelia si Lupu Rednic preturi nunta petrecere botez, Cornelia si Lupu Rednic tarife nunta petrecere, Contact Cornelia si Lupu Rednic nunta, Cornelia si Lupu Rednic Preturi Tarife nunta petrecere evenimente, Pret Tarif Cornelia si Lupu Rednic petrecere nunta botez:

Pret Cornelia si Lupu Rednic evenimente, Contact Cornelia si Lupu Rednic recital concert spectacol, Tarif Cornelia si Lupu Rednic nunta, Cornelia si Lupu Rednic Date Contact Impresar, Tarife Cornelia si Lupu Rednic nunta botez, Preturi Cornelia si Lupu Rednic nunta evenimente, Pret nunta Cornelia si Lupu Rednic, Cornelia si Lupu Rednic Onorariu nunta, Pret tarif Cornelia si Lupu Rednic nunti:

Toate informatiile referitoare la disponibilitatea artistilor, orarul lor, conditiile necesare colaborarii si orice alte detalii legate de participarea artistilor la diverse tipuri de evenimente sunt disponibile la solicitatea dvs si pot fi stabilite personalizat in functie de datele oferite de dvs. Suntem la dispozitia dvs si va asteptam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail ptr a va face cea mai buna oferta de pe piata in acest moment.

 

 

Pret Cornelia si Lupu Rednic Pret

Pentru o cotatie de pret, folositi formularul de mai jos sau sunati la 0724648042; 0755999809

Va oferim:
Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

  • Tel: 0724648042; 0755999809
  • Email: office@artisti-concerte.ro