Vladuta Lupau

CONTACT VLADUTA LUPAU, PRET VLADUTA LUPAU, IMPRESAR VLADUTA LUPAU NUNTA
Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

Email: office@artisti-concerte.ro

GMA Records

SC GMA BOOKING ARTIST SRL

Stoc epuizat

Programeaza un eveniment cu

Vladuta Lupau

CONTACT VLADUTA LUPAU, PRET VLADUTA LUPAU, IMPRESAR VLADUTA LUPAU NUNTA

Durata recital/ concert/ prestatie artistica VLADUTA LUPAU: in functie de detaliile evenimentului
Gen muzical/ artistic VLADUTA LUPAU: muzica de petrecere, muzica traditionala romaneasca, muzica populara, muzica usoara, prelucrari folclor, repertoriu pentru nunta, alte genuri muzicale
Genuri evenimente VLADUTA LUPAU:

concerte, spectacole, nunta, petrecere, recital, show, zile localitati, corporate party, petreceri private, aniversari, ocazii speciale, baluri boboci, concerte cluburi, evenimente primarii, sarbatori, concerte outdoor, petreceri private, evenimente companii firme, botez, petreceri revelion, zile festive, cocktail party, garden party, reuniuni, baluri absolventi, bancheturi, serbari populare, targuri si expozitii, concerte si spectacole diaspora, turnee comunitati romani din strainatate, manifestari culturale, evenimente sportive, evenimente electorale, alte genuri evenimente private, corporate sau publice;

Pentru CONTACT VLADUTA LUPAU sau pentru a va putea face o oferta referitoare la PRET VLADUTA LUPAU pentru evenimente, concerte, nunta, petrecere si deasemenea pentru a afla detaliile de colaborare, va invitam sa ne contactati alegand una dintre urmatoarele variante:

  1. Tel. 0724648042/ 0755999809 zilnic intre orele 10-21 inclusiv in weekend sau sarbatori
  2. E-mail: office@artisti-concerte.ro
  3. Ne puteti contacta si prin completarea Formularului de Rezervare Artist aflat in josul paginii, va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Este absolut necesar sa ne informati referitor la toate datele solicitate.

Biografie VLADUTA LUPAU:

Vlăduța Lupău este o cunoscută cântăreață de muzică populară și etno.

Vladuta Lupau s-a născut pe 21 august 1993, în satul Almașu Mic, județul Sălaj, România. Talentul său muzical a fost descoperit încă de la o vârstă fragedă, iar pasiunea pentru muzică a fost încurajată și susținută de familia ei.

Vlăduța Lupau a început să cânte în public la vârsta de 8 ani, participând la diverse festivaluri și concursuri de muzică populară. În scurt timp, vocea ei puternică și talentul său remarcabil au atras atenția publicului și a specialiștilor din industria muzicală.

În anul 2006, Vlăduța Lupău a lansat primul său album intitulat "Am Crescut Pe-Bratul Tău". Albumul a avut un succes remarcabil și a marcat debutul său oficial în industria muzicală. De atunci, Vladuta Lupau a lansat mai multe albume și piese de succes, consolidându-și poziția ca una dintre cele mai apreciate și iubite artiste de muzică populară din România.

Vlăduța Lupău este cunoscută pentru vocea sa puternică și expresivă, dar și pentru abilitatea de a transmite emoție și pasiune în interpretările sale. Ea abordează diverse stiluri muzicale, de la muzica populară tradițională la etno și folclor contemporan, reușind să aducă o notă modernă și fresh în interpretările sale.

Pe lângă cariera sa muzicală, Vlăduța Lupău a participat și la diverse emisiuni și concursuri televizate, unde și-a demonstrat talentul și carisma. Ea a câștigat numeroase premii și distincții pentru munca sa, fiind apreciată atât de critici, cât și de public.

Vlăduța Lupău continuă să fie o prezență activă pe scenă și în industria muzicală românească, lansând noi piese și participând la concerte și evenimente importante. Pe buna dreptate Vladuta Lupau are o cariera artistica de succes, iar dedicarea ei față de muzică i-a adus un loc special în inimile fanilor săi, care o apreciază pentru autenticitatea și talentul său remarcabil.

Contact Vladuta Lupau, Pret Vladuta Lupau nunta, Tarif Vladuta Lupau, Cotatii Vladuta Lupau evenimente, Onorariu Vladuta Lupau, Preturi Vladuta Lupau evenimente, Tarife Vladuta Lupau, Booking Vladuta Lupau, Date contact Vladuta Lupau, Impresariat Vladuta Lupau, Oferta nunta Vladuta Lupau, Contacteaza Vladuta Lupau, Tarif recital Vladuta Lupau, Rezervare Vladuta Lupau pentru evenimente

Preturile se calculeaza in functie de informatiile si solicitarile dvs referitoare la detaliile si durata prestatiei artistice, genul, locatia si anvergura evenimentului, perioada calendaristica, alte date si particularitati privind direct evenimentul in discutie. Pentru a va putea elabora o oferta personalizata va asteptam cu drag sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau prin completarea datelor care va sunt solicitate in cadrul rubricilor Formularului de Contact de mai jos:

Rezerva artistul

Asculta cele mai recente piese:

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vladuta Lupau”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *