Nicole Cherry

CONTACT NICOLE CHERRY, PRET NICOLE CHERRY, IMPRESARIAT NICOLE CHERRY
Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

Email: office@artisti-concerte.ro

GMA Records

SC GMA BOOKING ARTIST SRL

Stoc epuizat

Programeaza un eveniment cu

Nicole Cherry

CONTACT NICOLE CHERRY, PRET NICOLE CHERRY, IMPRESARIAT NICOLE CHERRY
Durata recital/ concert/ prestatie artistica: 45 minute
Gen muzical/ artistic: pop-dance, covers, various
Genuri evenimente:

concerte, spectacole, recitaluri, zile localitati, evenimente primarii, sarbatori, concerte outdoor, petreceri private, evenimente companii firme, corporate party, nunta, botez, aniversari, ocazii speciale, zile festive, agape, dineuri, cocktail party, garden party, reuniuni, baluri boboci, baluri absolventi, banchete, gale, concerte cluburi, serbari populare, Revelion, lansari si promovari, targuri si expozitii, concerte si spectacole diaspora, turnee comunitati romani in strainatate, festivaluri, evenimente sportive, alte genuri evenimente private, corporate sau publice;

Pentru CONTACT NICOLE CHERRY sau pentru a va putea face o oferta referitoare la PRET NICOLE CHERRY pentru evenimente, concerte, spectacole, zile localitati, nunta, petrecere si deasemenea pentru a afla detaliile de colaborare, va invitam sa ne contactati alegand una dintre urmatoarele variante:
Tel. 0724648042/ 0755999809 zilnic intre orele 10-21 inclusiv in weekend sau sarbatori
E-mail: office@artisti-concerte.ro
NICOLE CHERRY Biografie/ NICOLE CHERRY Biografie Artistica:
Nicole Cherry s-a născut pe 5 decembrie 1998, în orașul Ploiești jud. Prahova, sub numele de Nicoleta Janina Ghinea.
De mică Nicole Cherry a fost pasionată de muzică și a început să cânte în corul bisericii locale.
Talentul său muzical a fost remarcat de către producătorul de muzică Play & Win, care i-a oferit șansa de a înregistra câteva piese și de a putea fi lansata în muzică.
Debutul cantaretei Nicole Cherry în industria muzicală a avut loc în 2013, când a lansat single-ul "Memories". Piesa a avut un succes imediat, obținând popularitate atât în România, cât și în alte țări din Europa de Est.
Nicole Cherry si-a consolidat succesul cu următoarele piese, cum ar fi "Fata naivă" și "Vive la vida", care au ajuns rapid în topurile muzicale.
În 2014, Nicole Cherry a lansat primul ei album de studio, intitulat "Yo No Soy", care a inclus hiturile sale anterioare, dar și piese noi. Albumul a fost bine primit de public și a consolidat poziția artistei pe scena muzicală românească.
De-a lungul anilor Nicole Cherry a colaborat cu numeroși artiști de top, cum ar fi Mohombi, Connect-R și Pacha Man, și a lansat mai multe single-uri de succes, precum "Dansează amândoi" și "Cuvintele tale". Stilul muzical abordat de Nicole Cherry îmbină pop-ul cu elemente de muzică dance și influențe etnice, dând naștere unui sunet distinctiv și inconfundabil.
Pe lângă activitatea sa muzicală, Nicole Cherry a fost implicată și în diverse proiecte de televiziune, participând în calitate de concurentă în emisiuni precum "Dansez pentru tine" și "Te cunosc de undeva!".
O alta realizare de succes pe care o inregistreaza Nicole Cherry, de data asta in calitate de actrita si cantareata, in rol principal, este aparitia sa in filmul "Romina", care s-a bucurat de un real succes in randul publicului.
Nicole Cherry este recunoscută nu doar pentru talentul său muzical, ci și pentru personalitatea sa carismatică și energia pe care o transmite în fiecare apariție scenica. Cu un număr impresionant de hituri și un public fidel, Nicole Cherry continuă să-și construiască cariera muzicală și să impresioneze cu muzica sa autentică și plină de viață.
Tarif Nicole Cherry concert recital, Pret Nicole Cherry evenimente, Cotatii Nicole Cherry concert, Onorariu Nicole Cherry, Preturi Nicole Cherry zile localitati, Tarife Nicole Cherry bal boboci cluburi, Nicole Cherry pret evenimente private, Nicole Cherry pret nunta petrecere:

se calculeaza in functie de informatiile si solicitarile dvs referitoare la detaliile si durata prestatiei artistice, genul, locatia si anvergura evenimentului, perioada calendaristica, alte date si particularitati privind direct evenimentul in discutie. Pentru a va putea elabora o oferta personalizata va asteptam cu drag sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau prin completarea datelor care va sunt solicitate in cadrul rubricilor Formularului de Contact de mai jos:

Rezerva artistul

Asculta cele mai recente piese:

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Nicole Cherry”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *