Carla’s Dreams

CONTACT CARLA’S DREAMS, PRET CARLA’S DREAMS, IMPRESARIAT CARLA’S DREAMS
Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

Email: office@artisti-concerte.ro

GMA Records

SC GMA BOOKING ARTIST SRL

Stoc epuizat

Programeaza un eveniment cu

Carla’s Dreams

CONTACT CARLA’S DREAMS, PRET CARLA’S DREAMS, IMPRESARIAT CARLA’S DREAMS
Durata recital/ concert/ prestatie artistica: 45 minute
Gen muzical/ artistic: pop, rock, fusion, romantic, various
Genuri evenimente:

concerte, spectacole, recitaluri, zile localitati, evenimente primarii, sarbatori, concerte outdoor, petreceri private, evenimente companii firme, corporate party, nunta, aniversari, ocazii speciale, zile festive, cocktail party, garden party, reuniuni, baluri boboci, baluri absolventi, banchete, gale, concerte cluburi, serbari populare, Revelion, lansari si promovari, targuri si expozitii, concerte si spectacole diaspora, turnee comunitati romani in strainatate, festivaluri, evenimente sportive, alte genuri evenimente private, corporate sau publice;

Proiectul Carla’s Dreams combina mai multe stiluri muzicale, printre care cele mai evidente sunt pop dance, rock, hip hop. Inedit este faptul ca membrii Carla's Dreams sunt permanent machiati specific in absolut orice aparitie publica.

Carla’s Dreams este o formaţie din Republica Moldova, condusă de „Sergiu”, acesta nefiind numele sau real, întreaga sa existenţă muzicală dorindu-se sub semnul necunoscutului, tocmai pentru a se face cat mai cunoscut intr-un mod inedit fără a-şi dezvălui identitatea. A inceput sa fie cunoscut în 2012, şi de-a lungul timpului au fost vehiculate mai multe nume, pana cand imaginile realizate când nu purta machiaj au dezvăluit că este Andrei Ţăruş.

Lansat în 2012 în Republica Moldova, proiectul Carla’s Dreams a "prins" rapid şi în România, dovada fiind succesul constant al pieselor lansate.

Carla's Dreams a colaborat cu diverse nume importante in showbiz-ul romanesc precum Inna, Delia, Loredana Groza, după care a fost implicat în mai multe proiecte de televiziune, "Sergiu" fiind membru al mai multor jurii din cadrul diverselor show-uri si concursuri TV.

Date biografice despre leaderul grupului Carla’s Dreams : "Sergiu" (nume real Andrei Tarus), este nascut in Slobozia, Republica Moldova, pe 25 octombrie 1984 si este absolvent al Facultatii de Drept Public din Chisinau. Pana la infiintarea trupei Carla's Dreams a fost membru component al trupei Quadro din Republica Moldova.

Pentru CONTACT CARLA'S DREAMS sau pentru a va putea face o oferta referitoare la PRET CARLA'S DREAMS pentru concerte, spectacole, recitaluri la diverse evenimente, si deasemenea pentru a va putea informa asupra detaliilor de colaborare, va invitam sa ne contactati alegand una dintre urmatoarele variante:

  1. Tel. 0724648042/ 0755999809 zilnic intre orele 10-21 inclusiv in weekend sau sarbatori
  2. E-mail: office@artisti-concerte.ro
  3. Prin intermediul Formularului de Contact

Va vom raspunde cu promptitudine in cel mai scurt interval posibil.

Tarif Carla’s Dreams concert recital, Pret Carla’s Dreams nunta petreceri private, Cotatii Carla’s Dreams evenimente, Onorariu Carla’s Dreams recital show, Preturi Carla’s Dreams zile localitati sarbatori, Tarife Carla’s Dreams cluburi baluri boboci, Pret Carla’s Dreams corporate party petreceri firme companii:

se calculeaza in functie de informatiile si solicitarile dvs referitoare la detaliile si durata prestatiei artistice, genul, locatia si anvergura evenimentului, perioada calendaristica, alte date si particularitati privind direct evenimentul in discutie. Pentru a va putea elabora o oferta personalizata va asteptam cu drag sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau prin completarea datelor care va sunt solicitate in cadrul rubricilor Formularului de Contact de mai jos:

Rezerva artistul

Asculta cele mai recente piese:

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Carla’s Dreams”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *