Robert Tudor

CONTACT ROBERT TUDOR , PRET ROBERT TUDOR, TARIF MAGICIAN ROBERT TUDOR

Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

Email: office@artisti-concerte.ro

GMA Records

SC GMA BOOKING ARTIST SRL

Stoc epuizat

Descriere

Programeaza un eveniment cu

Robert Tudor

CONTACT ROBERT TUDOR MAGICIAN, PRET ROBERT TUDOR MAGICIAN, TARIF ROBERT TUDOR MAGICIAN

Durata recital/ concert/ prestatie artistica ROBERT TUDOR: in functie de detaliile evenimentului
Gen muzical/ artistic ROBERT TUDOR: magie, iluzionism, prestidigitatie, mentalism, show magie si iluzionism.
Genuri evenimente ROBERT TUDOR MAGICIAN:

spectacol magie, show magie, evenimente corporate, evenimente private, nunta, petrecere, zile localitati, corporate party, aniversari, ocazii speciale, baluri boboci, evenimente primarii, sarbatori, concerte outdoor, evenimente companii firme, botez, petreceri revelion, zile festive, cocktail party, garden party, reuniuni, baluri absolventi, bancheturi, serbari populare, targuri si expozitii, concerte si spectacole diaspora, turnee comunitati romani din strainatate, alte genuri evenimente private, corporate sau publice;

Pentru CONTACT ROBERT TUDOR sau pentru a va putea face o oferta referitoare la PRET ROBERT TUDOR pentru evenimente, concerte, nunta, petrecere si deasemenea pentru a afla detaliile de colaborare, va invitam sa ne contactati alegand una dintre urmatoarele variante:

  1. Tel. 0724648042/ 0755999809 zilnic intre orele 10-21 inclusiv in weekend sau sarbatori
  2. E-mail: office@artisti-concerte.ro
  3. Ne puteti contacta si prin completarea Formularului de Rezervare Artist aflat in josul paginii, va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Este absolut necesar sa ne informati referitor la toate datele solicitate.

Biografie ROBERT TUDOR MAGICIAN:

Robert Tudor este un magician român cunoscut pentru prestațiile sale pline de umor și iluzionism. S-a născut pe 7 decembrie 1984 in Bucuresti, unde a si crescut și a crescut.

A avut o copilarie dificila. Robert Tudor a dezvaluit ca nu aude deloc cu urechea stanga, ca o consecina a faptului ca mama sa, nedorindu-l, a facut incercari disperate de intrerupere a sarcinii. Are o problema de deformatie a gurii si (de parca nu ar fi fost suficient), nu a auzit niciodata, iar aparatul auditiv l-a pierdut pe vremea cand facea parte din echipa emisiunii „Vocea Romaniei junior”, dupa care nu a mai reusit sa-si permita altul nou.

De mic, Robert Tudor a fost pasionat de sport, in școala generală practicand kaiac-canoe la un club din capitală. Ulterior, in perioada liceului, Robert Tudor a urmat cursuri de box. Deasemenea este pasionat de fotbal, echipa sa favorita fiind Barcelona. La inceputul facultatii, Robert Tudor a devenit pasionat de magie si pas cu pas a inceput sa-si construiasca o cariera in acest domeniu. Astfel a inceput sa exploreze arta magiei si sa aprofundeze pasiunea sa pentru iluzii si prestdigitatie.

Robert Tudor a câștigat popularitate în rândul publicului din Romania datorită participării sale la diverse emisiuni TV, în special la emisiunea „iUmor,” unde a impresionat juriul și publicul cu numerele sale inedite și amuzante. Astfel Robert Tudor a devenit unul dintre cei mai iubiți magicieni din România și a căpătat o bază de fani devotați.

In anul 2003, Robert Tudor a obținut un certificat de pregătire de la Școala de Magie din Viena, Austria. De atunci, a investit zeci de mii de euro în numere de magie, pentru a putea avansa, si a reusit sa fie din ce în ce mai bun. Considera ca magicianul David Copperfield este cel mai bun in domeniu, motiv pentru care Robert Tudor il admira fara rezerve, fiind un fan al acestuia si al performantelor sale. A avut si ocazia sa il intalneasca personal in anul 2014.

Dincolo de televiziune, Robert Tudor a susținut și numeroase spectacole live în cadrul evenimentelor și festivalurilor de divertisment din țară. Stilul său unic de prezentare, care combină magia cu elemente de comedie, i-a adus multe aprecieri și aplauze din partea publicului.

Contact Robert Tudor magician, Pret Robert Tudor magician, Tarif Robert Tudor magician, Impesariat Robert Tudor magician, Cotatii pret Robert Tudor, Onorariu Robert Tudor, Preturi Robert Tudor evenimente, Tarife Robert Tudor show, Booking Robert Tudor magician, Date contact Robert Tudor, Impresar Robert Tudor magician, Oferta Robert Tudor, Rezervare Robert Tudor magician.

Preturile se calculeaza in functie de informatiile si solicitarile dvs referitoare la detaliile si durata prestatiei artistice, genul, locatia si anvergura evenimentului, perioada calendaristica, alte date si particularitati privind direct evenimentul in discutie. Pentru a va putea elabora o oferta personalizata va asteptam cu drag sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau prin completarea datelor care va sunt solicitate in cadrul rubricilor Formularului de Contact de mai jos:

Rezerva artistul

Asculta cele mai recente piese:

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Robert Tudor”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *