« Inapoi Nunta si Petrecerea la Romani | Artisti pentru Nunta, Muzica pentru Nunta, Trupe pentru Petreceri, Muzica la Petreceri, Muzica Romaneasca

Nunta si Petrecerea la Romani | Artisti pentru Nunta, Muzica pentru Nunta, Trupe pentru Petreceri, Muzica la Petreceri, Muzica Romaneasca

Din mosi stramosi tot ce a insemnat petrecere, nunta, botez, aniversare si in general tot ce inseamna sarbatoare: ca e sarbatoare nationala, ca e sarbatoare religioasa, ca sunt zilele municipiului sau ale orasului sau comunei, ca e festivalul berii sau al vinului, ca e serbare campeneasca sau targ, ca pleaca sau vin oile sau vacile de la munte, ca s-au copt ciresele sau strugurii, ca sunt zilele recoltei sau ale fiilor satului – toate, dar absolut toate au fost tinute si respectate cu sfintenie de romani, fiecare dintre ele fiind sfant si apreciat prilej de bautura, de petrecere, de iesit in lume imbracat frumos si stat la taclale si barfa, de facut gratar in natura si lasat prapad in jur, de distractie, plimbare, “dat mare” si  “agatat”…

Cea mai importanta tot nunta ramane. Nu degeaba se spune ca din tot neamul de petreceri tot nunta este “cea mai mare petrecere”, cu toate ca unele nunti “ies” iar altele nu prea. Ca o nunta sa “iasa” e foarte importanta muzica, aici intrand: formatii nunta, muzica petrecere, solisti si soliste nunta, mai nou dj nunta, lautari nunta, bineinteles melodii nunta si in special populara nunta daca nu chiar manele (pentru nunta sa nu) – intr-un cuvant muzica pentru nunta.

Sigur ca o formatie pentru nunta si in general orice artisti pentru nunta trebuie sa aiba evident un repertoriu nunta format din: valsuri nunta, muzica romaneasca si muzica straina, muzica populara nunta: sarbe,hore sau de pahar, muzica petrecere si evident manele si cantece de “inima albastra”. Exista multi artisti si multe formatii specializate in nunti, toate numele mari participa si la nunti, botezuri, aniversari si petreceri. Indiferent de genul in care sunt specializati artistii sau formatiile, trupele respective la nunta se canta muzica de petrecere si muzica de nunta si pentru nunta. Exista bineinteles anumite melodii nunta  sau cantece nunta care sunt cerute frecvent si cu obstinatie de catre nuntasi, drept care nu au cum sa lipseasca din repertoriul nuntii.

Oricum, pentru ca totul sa iasa “ca la carte”, fara riscuri, este nevoie de “specialisti”, respectiv taraf lautari nunta care cunosc tot ce inseamna cantece nunta, melodii nunta, cantece vechi populare care au fost cantate din batrani la nunta sau botez. Pe langa respectivii artisti este nevoie si de sonorizare sau sunet de calitate, altfel poate fi totul compromis. Nici Dj-ul nu trebuie sa fie de lepadat.

Deasemenea la capitolul filmari nunti si poze sunt necesari profesionisti in domeniu: cameramani si fotografi – ca sa imortalizeze momentele importante si petrecerea in sine.

Chiar daca nunta este considerata cea mai importanta petrecere sau eveniment al vietii particulare, nici celelalte petreceri nu pot fi trecute cu vederea. Pentru a alcatui nu minim necesar pentru o petrecere reusita – avem nevoie din nou in primul rand de muzica si artisti: de tot felul, din toate genurile si pentru toate gusturile: solisti, soliste, cantareti si cantarete, trupe si formatii si deasemenea DJ.

Exista bineinteles pentru buzunarele nu prea pline si varianta muzica pe CD-uri, fara Dj, dar macar cu o sonorizare cat mai adecvata. Oricum este nevoie de muzica buna, muzica noua, muzica romaneasca de top, videoclipuri promovate, dar si de muzica straina sau muzica etno, muzica populara romaneasca dar si muzica greceasca.

In concluzie pentru nunta este nevoie cam de aceleasi “muzici” ca si pentru petrecere, ca romanul la distractie si bautura, indiferent de prilej sau locatie, ca este indoor sau outdoor, ca este vara sau iarna – tot aceleasi gusturi si preferinte are …

 

Pentru artisti la nunta, trupe pentru diverse evenimente importante din viata ta, diverse aniversari particulare:

  • Telefoane: 021 210 44 57 / 0728 986 996 / 0766 780 052 / 0724648042

Email: office@artisti-concerte.ro / marketing@artisti-concerte.ro