Nicu Alifantis acuza…

Nicu Alifantis acuza…

La cei 65 de ani, din care 45 petrecuti pe scena, Nicu Alifantis a ajuns la o concluzie neplacuta si amara apopo de colegii sai si in general de breasla al carei membru marcant este.
Nicu Alifantis ii acuza pe colegii sai, muzicienii din trupele cu care colaboreaza ca sunt mercenari: “Trăiască instrumentiștii traseiști, trăiască banul…”
Practic Nicu Alifantis isi acuza colegii de mercenariat si de faptul ca pun interesele financiare mai presus atat de meserie cat si de prietenie. Muzicianul se simte din nou singur, ca atunci cand in urma cu jumatate de secol debuta pe scena, insotit numai de chitara sa, fara trupa de acompaniament.
Nicu Alifantis a declarat: ” Am realizat cu tristețe că Nicu Alifantis nu a avut, nu are și nu va avea o trupă a sa. Atât Zan, cât și Fragile Band sunt doar niste iluzii. Trăiască mercenariatul, trăiască instrumentiștii traseiști, trăiască banul! Se pare că am greșit crezând că oamenii cu care am lucrat ani și ani au făcut-o pentru mine. Nu, au făcut-o doar pentru ei. Indiferent de artist, rezultatul e în casierie. Nu-i acuz, nu mă victimizez, doar accept o iluzie…”
Cu toate aceste concluzii amare, Nicu Alifantis nu va renunta la colaborarea cu vechii sai colegi muzicieni. “Au fost mulți ani de muncă în care am ridicat ștacheta la un nivel sub care n-aș accepta niciodată să cobor. Unii dintre ei au făcut-o și asta m-a durut cel mai tare. Dar, în fond, e dreptul fiecăruia să-și hotărască drumul și nu mă voi împotrivi niciodată. Tristețea singurătății de care vorbesc e în mine și-atât… Dezamăgirile îmi aparțin…” a adaugat Nicu Alifantis, care cu toata amaraciunea pricinuita de colegii sai a confirmat ca va merge in continuare in concerte cu cele doua band-uri cu care colaboreaza: Zan si Fragile Band. ( Articol preluat dupa „Libertatea”)

FORMULAR CONTACT ARTISTI:

Numele si Prenumele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Nr de telefon (obligatoriu)

Subiectul sau numele artistului pentru care se solicita info

Mesaj

captcha
Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

nicu-alifantis-contact-preturi-concert-tarife-recital-impresar-evenimente
Nicu-Alifantis-Zan-trupa-contact-concerte-preturi-evenimente-tarife-booking
nicu-alifantis-fragile-band-contact-preturi-concerte-tarife-evenimente-impresar-booking

Acest articol contine informatii referitoare la:

nicu alifantis concert, nicu alifantis evenimente, detalii colaborare nicu alifantis, nicu alifantis recital, nicu alifantis spectacol, nicu alifantis impresariat, nicu alifantis oferta evenimente, informatii nicu alifantis, booking nicu alifantis, nicu alifantis cantautor, nicu alifantis detalii show.

Tags: , , , , , , , , ,

Categorii

Pagini