« Inapoi Duo Dinica – Acrobatie Aeriana Trapez

Telefoane: 0724648042/ 0755999809/ 0766780052
Email: office@artisti-concerte.ro / dragos.docan@artisti-concerte.ro

Duo Dinica – Acrobatie Aeriana Trapez

Preturi/ Contact/ Booking/ Rezervare/ Impresariat Duo Dinica – Acrobatie Aeriana Trapez:

Ne puteti contacta ( zilnic intre orele 12-21 inclusiv in weekend, sarbatori ) prin completarea Formularului de Rezervare de la pagina CONTACT (va vom raspunde in cel mult 24 ore ).

Show/ Reprezentatie/ Spectacol Duo Dinica – Acrobatie Aeriana Trapez:

Acrobatie aeriana, virtuozitate la inaltime, numar aerian acrobatie trapez ;

Duo Dinica – Acrobatie Aeriana Trapez/ Biografie :

Amedeo Dinica si Adina Nicoleta Iancu, intr-un cuvant Duo Dinica sunt artisti acrobati de prestigiu, vedete ale circului romanesc.
Cu o cariera de multi ani de munca si realizari, cu numeroase turnee în ţară şi in străinătate,Duo Dinica reprezinta un exemplu de talent, maiestrie dusa la rang de arta si profesionalism.
Adina Nicoleta Iancu a facut mai multe sporturi de performanta dar in special gimnastica ( la care, din cauza unei nefericite accidentari a fost nevoita sa renunte), ulerior intrand in lumea circului unde a colaborat cu mai multe trupe profesioniste de acrobatie.
Amedeo Dinica a fost unul dintre componentii esentiali al mai multor trupe renumite de acrobatie calare, ulterior trecand la acrobatie la sol, bara fixa si bara mobila si bineinteles la acrobatie aeriana – trapez, care a devenit domeniul in care s-a specializat.
Impreuna cu Adina a format Duo Dinica cu numere de elita, de maxima performanta si dificultate, pentru care se antreneaza cate 3 ore zilnic.

Categorii evenimente Duo Dinica – Acrobatie Aeriana Trapez/ Inf0rmatii, Detalii :

Spectacole indoor sau outdoor, zile localitati, evenimente in aer liber, spectacole circ, spectacole varietati, sarbatori, serbari, concerte primarii, petreceri private, aniversari, inaugurari constructii, ocazii speciale, evenimente companii, edificii sau monumente, corporate party, banchete, zile festive, targuri, expozitii, gale, festivaluri, aniversari orase, burguri, cetati, castele, locatii istorice, spectacole medievale, reprezentatii, cocktail party, inaugurari, concursuri, turnee strainatate, programe artistice, camping party, festivitati, spectacole binefacere si strangere fonduri, garden party, entertainment show, campanii lansare sau promovare, diverse manifestari artistice si sportive, alte genuri evenimente publice, corporate, private ;