Contact TRUPA Vita de Vie Pret

Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

Email: office@artisti-concerte.ro

GMA Records

SC GMA BOOKING ARTIST SRL

Contact TRUPA Vita de Vie Pret

Vita de Vie este o formatie profesionista care prefera sa lucreze trei ani pentru un album decat sa apara cu un material slab, o trupa care nu suporta playback-ul si pe cei care il practica, o muzica plina de insemnatate, niste oameni minunati care stiu sa aprecieze atunci cand sunt la randul lor apreciati.

Membrii fondatori ai trupei Vita de Vie sunt Sorin Pupe si Sorin Danescu, care alaturi de chitaristul Vrabie, Pepino si Bodo au avut ca prima-piesa Te voi rapi. La foarte scurt timp formula se schimba in Pepino-Danescu-Despot-Jojo-Pupe.

In 1996 trupa semneaza un contract cu Zone Records, astfel apare pe piata primul album, Rahova. La foarte scurt timp dupa aceasta, Pepino paraseste formatia si in locul sau vine Mircea Burete Preda.

Urmeaza o pauza de doi ani, perioada in care formatia a participat la un mare turneu: Hollywood Rock Tour, astfel Vita de Vie incepe sa se remarce pe planul muzical romanesc. In 1999 apare albumul `Feromental`.

Vita de Vie semneaza un contract cu MediaPro Music. Formatia pleaca in Germania pentru a inregistra intr-un studio bine pus la punct. O miscare foarte buna pentru VDV, deoarece la premiile OTTO, trupa este desemnata in 2000 drept cea mai buna trupa rock.

Urmeaza o perioada de schimbari pentru formatie. Eugen `Jojo` Vasile si Sorin Danescu se casatoresc la diferenta de cateva saptamani. Formatia reuseste sa-si deschida un studio de inregistrari, lucru pe care il doreau de multa vreme. Chitaristul Jojo paraseste formatia pentru a-si urma sotia in strainatate. Au loc preselectii la studio-ul proaspat deschis si astfel Cezar intra in Vita de Vie.

In 2001 apare si cel de-al treilea album: `Exxtra` – album diferit de celalte in primul rand prin colaborarile realizate cu K-gula, Ganja, Parazitii si Suie Paparude, plus piesa `Liber` dedicata fostului chitarist. Lansarea albumului este precedata de un videoclip pentru piesa `Sunetul mai tare` a carui vedeta este o masina.

La putin timp, colaborarea cu Parazitii se intensifica si dupa ce astia apar cu piesa `Shoot yourself` in care ataca formatiile care fac playback si rimele despre mare/soare, tine/mine/rotine, piesa la are participa si Adrian Despot.

Odata cu 2002 vine si cel de-al patrulea album Vita de Vie, Doi cu single-urile `Totata` si `Varza`.La doi ani dupa aceea, in 2004, Vita de Vie lanseaza un album `best of`: `9704` – material ce marcheaza 7 ani de Vita de Vie si are ca nou single: `Imi pasa`.

La inceputului anului 2006 Mircea `Burete` Preda paraseste, dupa opt ani, trupa Vita de Vie. Pentru ca inregistrarile pentru al saselea album sunt in toi si pentru ca au de onorat multe angajamente, trupa hotaraste sa organizeze o preselectie pentru a-si gasi un nou basist. Dupa o saptamana si jumatate de vizionari Vita de Vie a gasit `basul de la toba mare` – Adrian Ciuplea din Constanta (23 de ani, student in anul V la Conservator – sectia violoncel)

Stil: alternative rock
Compozitie:
Adrian Despot – voce/chitara
Adrian Ciuplea – bas
Cezar Popescu – chitara
Sorin Tanase – tobe
Sorin Danescu – clape/voce

Discografie:
Rahova (1997)
Fenomental (1999)
Exxtra (2001)
Doi (2002)
9704 (2004)
Egon (2007)

 

Vita de vie Contact, Vita de vie Preturi Tarife recital concert nunta, Tarif Vita de vie evenimente, Date Contact Vita de vie, Vita de vie Impresar evenimente nunta botez, Vita de vie Date Contact nunta botez petrecere, Vita de vie pret tarif evenimente

Vita de vie Contact Impresar, Vita de vie preturi petrecere nunta botez, Vita de vie impresariat evenimente, Vita de vie preturi nunta petrecere botez, Vita de vie tarife nunta petrecere, Contact Vita de vie nunta, Vita de vie Preturi Tarife nunta petrecere evenimente, Pret Tarif Vita de vie petrecere nunta botez

Pret Vita de vie evenimente, Contact Vita de vie recital concert spectacol, Tarif Vita de vie nunta, Vita de vie Date Contact Impresar, Tarife Vita de vie nunta botez, Preturi Vita de vie nunta evenimente, Pret nunta Vita de vie, Vita de vie Onorariu nunta, Pret tarif Vita de vie nunti:

Toate informatiile referitoare la disponibilitatea artistilor, orarul lor, conditiile necesare colaborarii si orice alte detalii legate de participarea artistilor la diverse tipuri de evenimente sunt disponibile la solicitatea dvs si pot fi stabilite personalizat in functie de datele oferite de dvs. Suntem la dispozitia dvs si va asteptam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail ptr a va face cea mai buna oferta de pe piata in acest moment.

 

Vița de vie trupa

Pret TRUPA Vita de Vie nunta

Pentru o cotatie de pret, folositi formularul de mai jos sau sunati la 0724648042; 0755999809

Va oferim:
Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

  • Tel: 0724648042; 0755999809
  • Email: office@artisti-concerte.ro

 

Contact Voltaj PretContact Vunk Pret