Contact Nicolae Voiculet Pret

Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

Email: office@artisti-concerte.ro

GMA Records

SC GMA BOOKING ARTIST SRL

Contact Nicolae Voiculet Pret

Nicolae Voiculeţ este unul din demnii apărători şi continuatori ai valorilor autentice, care îşi are originea în simţirea neamului românesc.

 

A văzut lumina zilei la Sinaia, într-o zi de iarnă, în casa unor oameni iniţiaţi spiritual, venind la viaţă spre a fi condus în lume de sunetul matern, prin care exista şi respira. Tatăl său, preot cu har, i-a sădit în suflet dorinţa permanentă de a se descoperi în artă, de a se regăsi spiritual în muzică şi prin tradiţii, trasându-i încă din copilărie calea şlefuirii talentului nativ, a blamării autosuficienţei şi a căutării performanţei.

 

A urcat pe scenă încă de la vârsta de cinci ani şi a cântat alături de orchestre mari ale vremii. A continuat prin a participa la cele mai prestigioase festivaluri de creaţie, obţinând de fiecare dată locul întâi, atât pentru maniera interpretării vocale, cât şi pentru cea dirijorale.

 

A ales să fie o personalitate demnă, discretă, care îşi cinsteşte poporul prin sunet, dedicându-se unui instrument complex cu sonorităţi divine precum naiul. Fire altruistă, aplecat întotdeauna spre nevoile şi durerile semenilor săi, Nicolae Voiculeţ luptă prin muzica sa pentru diminuarea diferenţelor sociale şi culturale, pentru întrajutorare şi dragostea de semeni. Nu a rămas indiferent nici la cataclismele şi dezastrele naturale ce au lovit lumea întreagă şi a sperat să îmblânzească, să înduioşeze natura cu sunetele naiului său, aşa cum legendele româneşti evocă legătura specifică, complementară dintre natură şi cântec. Astfel a susţinut mai multe concerte caritabile pentru victimele uraganului Katrina, pentru supravieţuitorii cutremurului din Japonia, dar şi pentru cei mai oropsiţi dintre compatrioţii săi. Este un justiţiar, asta şi pentru că are rădăcini de haiduc, moştenind spiritul înalt al străbunilor săi, care au luptat pentru susţinerea libertăţii şi identităţii naţionale.

 

Nicolae Voiculeţ reprezintă şi promovează România, evidenţiind puterea incredibilă a folclorului şi a autenticităţii româneşti, pe marile scene ale lumii în faţa a numeroase personalităţi, de la preşedinţi de stat şi capete încoronate până la înalte feţe ecleziastice.

 

Urmează Liceul de Muzică „George Enescu” şi este introdus de către profesori în studiul pianului, însă de la doisprezece ani tatăl său l-a îndrumat în desluşirea tainelor şi esenţei marii muzici şi a naiului. De atunci există prin nai, fiind de-o fiinţă cu el. Încă de la primul contact cu naiul, artistul s-a contopit în sunetul duios al instrumentului şi a conştientizat că menirea sa din acel moment este aceea de a-i ocroti sunetul ca pe propria fiinţă.

 

Alături de naiul său a umblat cu tălpile goale prin lume, împărtăşind complexitatea naturii de a fi român, omagiind trecutul şi strămoşii, repurtând izbândele lor prin graţia şi vibraţia stigătului pământului său. Folclorul românesc curge prin venele artistului şi nu a existat nicio clipă în care să se fi dezis de originea sa. Aşadar, pentru a propovădui cultura naţională şi spre a împărtăşi din misticismul naiului, Nicolae Voiculeţ înfiinţează, în urmă cu 22 de ani, la Chicago, prima şcoală de nai din America. Aici şi-a pregătit elevii să comunice în limbajul universal al naiului, muzica fiind unul din mijloacele de coeziune ale grupurilor, comunităţilor şi societăţilor, precum şi singura modalitatea de a anula diferenţele dintre ele.

 

Tactul şi dragostea pentru pedagogia muzicală a moştenit-o de la profesorul său, maestrul Gheorghe Zamfir, în cei patru ani cât a urmat Academia Naţională de Muzică. Relaţia maestru-discipol s-a transformat în timp într-una de prietenie şi de recunoştinţă, pentru ca Gheorghe Zamfir să-l recunoască şi să-l delege pe Nicolae Voiculeţ ca descendent şi continuator într-ale sublimului nai. Influenţa lui Gheorghe Zamfir a fost imensă asupra sa, însă Nicolae Voiculeţ a ales să existe individual ca şi artist, creându-şi viziunea sa artistică, definitivându-şi maniera proprie de evoluţie muzicală. Astfel, Nicolae Voiculeţ este unul din preceptorii esteticii frumosului muzical, care cucereşte întreaga lume prin simţire, puritate şi sensibilitate.

 

Artistul, care a concertat în faţa a peste 65 de lideri de state, figuri regale şi nobiliare, cărora a avut privilegiul să le expună întreg procesul creativ al compoziţiilor sale, a fost decorat de Preşedintele Traian Băsescu cu distincţia „Meritul Cultural al României în Grad de Cavaler”, în sentiment de gratitudine pentru contribuţia adusă artelor, dar mai ales imaginii României, pe care o promovează pretutindeni în lume cu talent, cu dragoste nemărginită de neam şi respectul pentru istoria şi tradiţiile poporului său. Pe parcursul celor 30 de ani de carieră artistică, a primit nenumărate premii, distincţii şi onoruri, atât în ţară cât şi în străinătate. În 2005 a iniţiat un amplu proiect, „Pledoarie pentru nai, Pledoarie pentru România”, aceasta fiind încă o iniţiativă menită să susţină conceptul unei Românii, de ţară civilizată şi culturală, ce poate fi recunoscută la nivel mondial prin muzică, talent şi toleranţă. Prin acest proiect, Nicolae Voiculeţ a dezvoltat folclorul românesc, stilizându-l într-o manieră unică de intrerpretare, prin sonoritatea unui instrument alegoric, cum este naiul.

 

A făcut cunoscută tradiţia poporului său prin sunet în peste o sută de concerte, în diverse colţuri ale lumii. A colaborat cu Orchestra Filarmonica din Viena, Stockholm, Praga, a avut evoluţii artistice în lumea arabă, dar şi în Japonia, America de Nord şi America de Sud. Performează pe scene de mare prestigiu artistic din Cehia, Franţa, Austria, Ungaria, Turcia, SUA, Canada, Germania, Japonia, India, Spania şi Italia alături de mari muzicieni ai lumii. Spectacolele sale sunt unificatoare prin diversitate, Nicolae Voiculeţ concertând la sanctificarea Maicii Theresa din Calcutta (Maica Teresa), celebrând-o la Basilica di Santa Maria Sopra Minerva (Roma), dar a dat reprezentaţii uluitoare şi pe cea mai importantă scena kuweitiană Hasemi II Grand Ballrom, la invitaţia Kuwait Chamber Filarmonica.

 

Muzician de excepţie, Nicolae îşi perfecţionează permanent tehnica, caută să se dezvolte muzical, abordând diferite genuri muzicale, de la folclor, muzică clasică, muzică sacră, jazz, muzică contemporană şi muzica pop.

Nicolae Voiculeţ, indiferent de genul muzical pe care îl performează şi de publicul căruia i se adresează, rămâne acelaşi om de valoare şi muzician complex (dirjor, compozitor şi interpret), complet nobil, a cărui unică dorinţă şi motivaţie este vindecarea oamenilor prin sunet.

 

Datorită calităţii umane înalte pe care o are, s-a implicat intens în campanii umanitare, în concerte caritabile, fiind aliat al celor în suferinţă, dăruindu-le speranţă şi credinţă prin puterea sunetului său.

 

Nicolae Voiculeţ, un om conştient de menirea sa în lume, un artist evoluat în spirit, în artă şi-n dragoste de semeni, continuă să-şi elogieze pământul natal prin cântec, în întreaga lume, ARTA îi este rugăciunea, iar România, SUNETUL.

 

STUDII:
Academia Nationala de Muzica Bucuresti – Romania
Colegiul George Enescu Bucuresti – Romania

REPERTORIU MUZICAL:
Clasic, contemporan, folk, jazz, new age, pop-rock

Realizari:

2 0 0 3
29 Iulie – Concert pentru GALA VIP la Casino Vernescu, Bucuresti
31 Mai – Concert la a zecea aniversare a Francmasoneriei Romane, la Palatul Parlamentului din Bucuresti
24 Mai – Videoclipul “ Ochii tai”, Nicolae Voiculet, Media Services/Sony Music (Atomic TV; Prima TV; B1 TV: TVR)

2 0 0 2
3-6 Septembrie – Festivalul International “Cerbul de Aur” Brasov, Romania
24 Mai – Concert pentru presedintele Romaniei, d-l Ion Iliescu, la Palatul Cotroceni
1 Martie- Concert la Opera din Cluj, impreuna cu “Orchestra studentilor”

2 0 0 1
15 Decembrie – Concert cuGheorghe Zamfir la Opera din Timisoara, in sprijinul femeilor abuzate din Romania
1 Decembrie – Concert pentru Ziua Nationala a Romaniei, impreuna cu maestrul Gheorghe Zamfir si orchestra “Rapsozii Zarandului” Arad – Romania.
23 Noiembrie – Concert cu formatia Directia 5 la Sala Polivalenta, Bucuresti
27 Iulie – Concert privat cu Johnny Logan la hotel Marriott, Bucuresti

2 0 0 0
Decembrie – Albumul “Born from the light” inregistrat in SUA si Romania, impreuna cu orchestra Stuttgart Philarmonic si alti muzicieni din Statele Unite
Mai – Concert in onoarea Majestatii Sale, regele Mihai, SUA

1 9 9 9
Decembrie – Concert de Craciun la Opera de Stat, transmis in direct de TVR1
Noiembrie – Turneu la Washington
August – Concertul “Eclipsa”, transmis de televiziunea Antena 1
Mai-Iunie – Festivalul de folk Smithsonian (Washington, SUA)

1 9 9 8
Ianuarie – Decembrie – Turneu SUA
Noiembrie – Festivalul de film Dakino Film, Bucuresti, Romania

1 9 9 7
Decembrie – Concert in memoriam MaicaTheresa, Basilica di Santa Maria Sopra Minerva (Roma, Italia)

Nicolae Voiculeţ Contact, Nicolae Voiculeţ Preturi Tarife recital concert nunta, Tarif Nicolae Voiculeţ evenimente, Date Contact Nicolae Voiculeţ, Nicolae Voiculeţ Impresar evenimente nunta botez, Nicolae Voiculeţ Date Contact nunta botez petrecere, Nicolae Voiculeţ pret tarif evenimente

Nicolae Voiculeţ Contact Impresar, Nicolae Voiculeţ preturi petrecere nunta botez, Nicolae Voiculeţ impresariat evenimente, Nicolae Voiculeţ preturi nunta petrecere botez, Nicolae Voiculeţ tarife nunta petrecere, Contact Nicolae Voiculeţ nunta, Nicolae Voiculeţ Preturi Tarife nunta petrecere evenimente, Pret Tarif Nicolae Voiculeţ petrecere nunta botez

Pret Nicolae Voiculeţ evenimente, Contact Nicolae Voiculeţ recital concert spectacol, Tarif Nicolae Voiculeţ nunta, Nicolae Voiculeţ Date Contact Impresar, Tarife Nicolae Voiculeţ nunta botez, Preturi Nicolae Voiculeţ nunta evenimente, Pret nunta Nicolae Voiculeţ, Nicolae Voiculeţ Onorariu nunta, Pret tarif Nicolae Voiculeţ nunti:

Toate informatiile referitoare la disponibilitatea artistilor, orarul lor, conditiile necesare colaborarii si orice alte detalii legate de participarea artistilor la diverse tipuri de evenimente sunt disponibile la solicitatea dvs si pot fi stabilite personalizat in functie de datele oferite de dvs. Suntem la dispozitia dvs si va asteptam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail ptr a va face cea mai buna oferta de pe piata in acest moment.

 

 

Pret Nicolae Voiculet

Pentru o cotatie de pret, folositi formularul de mai jos sau sunati la 0724648042; 0755999809

Va oferim:
Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

  • Tel: 0724648042; 0755999809
  • Email: office@artisti-concerte.ro