Contact Gheorghe Turda Pret

Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

Email: office@artisti-concerte.ro

GMA Records

SC GMA BOOKING ARTIST SRL

Contact Gheorghe Turda Pret

Gheorghe Turda este unul dintre marii interpreti de muzica populara ai Romaniei. Apartine zonei Maramuresului de loc, dar canta cu placere cantece care apartin intreg patrimoniului popular romanesc. Are in palmares numeroase distinctii si premii.

Nascut in Sapanta, Gheorghe Turda si-a descoperit pasiunea pentru muzica de mic copil si a invatat sa cante la vioara si pian. Drumul sau profesional a fost marcat de iubirea pentru muzica, de vocea frumoasa, placerea de a canta muzica populara si de a transmite acest sentiment publicului sau.

Artistul a urmat Academia de Muzica din Cluj, apoi a activat timp de sapte ani la ansamblul Martisorul din Cluj. Gheorghe Turda a fost prim solist al Ansamblului Rapsodia Romana si director artistic al Ansamblului Ciocarlia, precum si director al Centrului Cultural National din cadrul Ministerului Internelor si Reformei Administrative, pana cand s-a pensionat, ocupandu-se in prezent exclusiv de cariera muzicala.

Gheorghe Turda se mandreste cu o cariera de peste 40 de ani, in care a cantat pentru sapte presedinti americani, a primit numeroase premii si distinctii, printre care ordinul „Virtutea militara” in grad de Cavaler si este cetatean de onoare al mai multor orase.

Artistul cu cele mai multe turnee peste Ocean reuseste sa ridice sala in picioare la fiecare eveniment la care participa, fie nunta, botez sau petrecere privata.

Gheorghe Turda Contact, Gheorghe Turda Preturi Tarife recital concert nunta, Tarif Gheorghe Turda evenimente, Date Contact Gheorghe Turda, Gheorghe Turda Impresar evenimente nunta botez, Gheorghe Turda Date Contact nunta botez petrecere, Gheorghe Turda pret tarif evenimente:

Gheorghe Turda Contact Impresar, Gheorghe Turda preturi petrecere nunta botez, Gheorghe Turda impresariat evenimente, Gheorghe Turda preturi nunta petrecere botez, Gheorghe Turda tarife nunta petrecere, Contact Gheorghe Turda nunta, Gheorghe Turda Preturi Tarife nunta petrecere evenimente, Pret Tarif Gheorghe Turda petrecere nunta botez:

Pret Gheorghe Turda evenimente, Contact Gheorghe Turda recital concert spectacol, Tarif Gheorghe Turda nunta, Gheorghe Turda Date Contact Impresar, Tarife Gheorghe Turda nunta botez, Preturi Gheorghe Turda nunta evenimente, Pret nunta Gheorghe Turda, Gheorghe Turda Onorariu nunta, Pret tarif Gheorghe Turda nunti:

Toate informatiile referitoare la disponibilitatea artistilor, orarul lor, conditiile necesare colaborarii si orice alte detalii legate de participarea artistilor la diverse tipuri de evenimente sunt disponibile la solicitatea dvs si pot fi stabilite personalizat in functie de datele oferite de dvs. Suntem la dispozitia dvs si va asteptam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail ptr a va face cea mai buna oferta de pe piata in acest moment.

Pret Gheorghe Turda Pret

Pentru o cotatie de pret, folositi formularul de mai jos sau sunati la 0724648042; 0755999809

Va oferim:
Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

  • Tel: 0724648042; 0755999809
  • Email: office@artisti-concerte.ro