Contact Daniela Condurache Pret

Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

Email: office@artisti-concerte.ro

GMA Records

SC GMA BOOKING ARTIST SRL

Contact Daniela Condurache Pret

Daniela Condurache este o cantareata cunoscuta de muzica populara, care isi poarta cu mandrie costumul popular moldovenesc. De la prima aparitie televizata, atunci cand a castigat concursul „Maria Tanase”, artista a ramas in inima publicului. Firea vesela, plina de viata, nelipsitul costum popular traditional si pasiunea pusa in fiecare melodie sunt cele care i-au adus succesul.

Artista de pret a Romaniei, Daniela Condurache iese in evidenta prin originalitatea sa – prin hainele pe care le poarta la fiecare emisiune si care sunt realizate de ea, prin pasiunea cu care canta piese precum “Unde-i joc”, „Frunza Verde si-o Fraguta”, „Polcuta” „Hai, flacai, din toata tara”, „Haida, haida, mai” si prin daruirea fata de publicul sau.

Considerata o ambasadoare a Moldovei prin repertoriul bogat in cantece din aceste zone si dorinta de a le transmite mai departe si tinerei generatii, Daniela Condurache a invatat ca aplauzele sunt cel mai de pret cadou. De aceea, incearca ca la fiecare aparitie, indiferent daca este petrecere de nunta sau eveniment privat, sa fie pe placul ascultatorilor si sa ii invite pe ringul de dans pentru o hora moldoveneasca.

Daca va doriti o artista cu experienta, care stie sa ia pulsul petrecerii, care sunt cantecele care vor aduce oamenii pe ringul de dans si cum sa creeze o atmosfera speciala, nu ezitati sa o contactati pe Daniela Condurache!

Daniela Condurache Contact, Daniela Condurache Preturi Tarife recital concert nunta, Tarif Daniela Condurache evenimente, Date Contact Daniela Condurache, Daniela Condurache Impresar evenimente nunta botez, Daniela Condurache Date Contact nunta botez petrecere, Daniela Condurache pret tarif evenimente:

Daniela Condurache Contact Impresar, Daniela Condurache preturi petrecere nunta botez, Daniela Condurache impresariat evenimente, Daniela Condurache preturi nunta petrecere botez, Daniela Condurache tarife nunta petrecere, Contact Daniela Condurache nunta, Daniela Condurache Preturi Tarife nunta petrecere evenimente, Pret Tarif Daniela Condurache petrecere nunta botez:

Pret Daniela Condurache evenimente, Contact Daniela Condurache recital concert spectacol, Tarif Daniela Condurache nunta, Daniela Condurache Date Contact Impresar, Tarife Daniela Condurache nunta botez, Preturi Daniela Condurache nunta evenimente, Pret nunta Daniela Condurache, Daniela Condurache Onorariu nunta, Pret tarif Daniela Condurache nunti:

Toate informatiile referitoare la disponibilitatea artistilor, orarul lor, conditiile necesare colaborarii si orice alte detalii legate de participarea artistilor la diverse tipuri de evenimente sunt disponibile la solicitatea dvs si pot fi stabilite personalizat in functie de datele oferite de dvs. Suntem la dispozitia dvs si va asteptam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail ptr a va face cea mai buna oferta de pe piata in acest moment.

 

Pret Daniela Condurache

Pentru o cotatie de pret, folositi formularul de mai jos sau sunati la 0724648042; 0755999809

Va oferim:
Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

  • Tel: 0724648042; 0755999809
  • Email: office@artisti-concerte.ro