Prestige Orchestra

CONTACT PRESTIGE ORCHESTRA , PRET PRESTIGE ORCHESTRA, TARIF PRESTIGE ORCHESTRA, BOOKING PRESTIGE ORCHESTRA

Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

Email: office@artisti-concerte.ro

GMA Records

SC GMA BOOKING ARTIST SRL

Stoc epuizat

Programeaza un eveniment cu

Prestige Orchestra

CONTACT PRESTIGE ORCHESTRA, PRET PRESTIGE ORCHESTRA, TARIF PRESTIGE ORCHESTRA, BOOKING PRESTIGE ORCHESTRA

Durata recital/ concert/ prestatie artistica PRESTIGE ORCHESTRA: full-night, sau in functie de detaliile evenimentului
Gen muzical/ artistic PRESTIGE ORCHESTRA: covers, evergreen, muzica usoara, pop, dance, latino, muzica traditionala romaneasca, pop-rock, reggae, soul, cabaret, cafe-concert, muzica populara si de petrecere, etno, repertoriu specializat nunta, petreceri, evenimente diverse;
Genuri evenimente PRESTIGE ORCHESTRA:

concert, recital, show, evenimente corporate, evenimente private, nunta, petrecere, premium wedding, corporate party, aniversari, ocazii speciale, sarbatori, serbari, concerte outdoor, evenimente companii firme, botez, petreceri revelion, zile festive, cocktail party, garden party, reuniuni, baluri absolventi, bancheturi, targuri si expozitii, spectacole si evenimente diaspora, turnee comunitati romani din strainatate, alte genuri evenimente private sau corporate;

Pentru CONTACT PRESTIGE ORCHESTRA sau pentru a va putea face o oferta referitoare la PRET PRESTIGE ORCHESTRA pentru evenimente, concerte, nunta, petrecere si deasemenea pentru a afla detaliile de colaborare, va invitam sa ne contactati alegand una dintre urmatoarele variante:

  1. Tel. 0724648042/ 0755999809 zilnic intre orele 10-21 inclusiv in weekend sau sarbatori
  2. E-mail: office@artisti-concerte.ro
  3. Ne puteti contacta si prin completarea Formularului de Rezervare Artist aflat in josul paginii, va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Este absolut necesar sa ne informati referitor la toate datele solicitate.

Biografie PRESTIGE ORCHESTRA:

Prestige Orchestra este ochestra specializata in evenimente corporate si private, formata din profesionisti. Avand o experienta de peste 15 ani in industria muzicala si o echipa formata din 30 de artisti, Prestige Orchestra este recunoscuta ca una dintre cele mai versatile orchestre, fiind alegerea perfecta pentru nunta, petrecere sau alte genuri de evenimente private sau corporate.

Alaturi de solisti si instrumentisti, show-ul oferit de Prestige Orchestra cuprinde si dansatori profesionisti, costumatiile spectaculoase (care sunt schimbate pe intreaga durata a show-lui) intregind spectacolul si aducandu-l la cel mai inalt nivel.

Durata spectacolului oferit de Prestige Orchestra este full-night, muzica life, show-ul oferit de dansatori si set-urile prezentate de DJ succedandu-se intr-o conexiune ideala si perfect echilibrata, tocmai pentru a acoperi chiar si preferintele celui mai pretentios public participant la eveniment.

Repertoriul Prestige Orchestra este specializat, complex si variat, fiind conceput in asa fel incat sa satisfaca gusturile tuturor celor prezenti la eveniment, iar palmaresul nu face decat sa confirme valoarea Prestige Orchestra.

Show-ul Prestige Orchestra cuprinde: recitaluri 100% live ale celor 2 solisti impreuna cu orchestra, show-uri tematice cu trupa de dans (program cabaret, dans rusesc, show marinaresc, carnaval, latino, Moulin Rouge, burlesque, disco, rock'n'roll, etc), dj seturi, grup folcloric cu dansatori (folclor autentic din toate zonele tarii).

Partea tehnica este o componenta esentiala a show-lui Prestige Orchestra, scena, sunetul, luminile si efectele speciale fiind de ultima generatie, iar echipa tehnica fiind alcatuita din profesionisti specializati.

Considerata una dintre cele mai bune orchestre de gen, atat muzical cat si prin calitatea, complexitatea si diversitatea show-lui pe care il prezinta pe scenele evenimentelor la care participa, Prestige Orchestra este un nume consolidat si bine definit in industria muzicala romaneasca.

Contact Prestige Orchestra, Pret Prestige Orchestra, Tarif Prestige Orchestra, Impesariat Prestige Orchestra, Cotatii pret Prestige Orchestra, Onorariu Prestige Orchestra evenimente, Preturi Prestige Orchestra corporate events, Tarife Prestige Orchestra show, Booking Prestige Orchestra, Date contact Prestige Orchestra, Impresar Prestige Orchestra, Rezervare Prestige Orchestra show.

Preturile se calculeaza in functie de informatiile si solicitarile dvs referitoare la detaliile si durata prestatiei artistice, genul, locatia si anvergura evenimentului, perioada calendaristica, alte date si particularitati privind direct evenimentul in discutie. Pentru a va putea elabora o oferta personalizata va asteptam cu drag sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau prin completarea datelor care va sunt solicitate in cadrul rubricilor Formularului de Contact de mai jos:

Rezerva artistul

Asculta cele mai recente piese:

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Prestige Orchestra”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *