Malina Avasiloaie

CONTACT MALINA AVASILOAIE , PRET NUNTA MALINA AVASILOAIE, TARIF MALINA AVASILOAIE EVENIMENTE
Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

Email: office@artisti-concerte.ro

GMA Records

SC GMA BOOKING ARTIST SRL

Stoc epuizat

Programeaza un eveniment cu

Malina Avasiloaie

CONTACT MALINA AVASILOAIE, PRET NUNTA MALINA AVASILOAIE, TARIF MALINA AVASILOAIE EVENIMENTE

Durata recital/ concert/ prestatie artistica MALINA AVASILOAIE: in functie de detaliile evenimentului
Gen muzical/ artistic MALINA AVASILOAIE: muzica de petrecere, manele, muzica populara, muzica usoara, repertoriu pentru nunta, alte genuri muzicale.
Genuri evenimente MALINA AVASILOAIE:

concerte, spectacole, nunta, petrecere, recital, show, zile localitati, corporate party, petreceri private, aniversari, ocazii speciale, baluri boboci, concerte cluburi, evenimente primarii, sarbatori, concerte outdoor, petreceri private, evenimente companii firme, botez, petreceri revelion, zile festive, cocktail party, garden party, reuniuni, baluri absolventi, bancheturi, serbari populare, targuri si expozitii, concerte si spectacole diaspora, turnee comunitati romani din strainatate, manifestari culturale, evenimente sportive, evenimente electorale, alte genuri evenimente private, corporate sau publice;

Pentru CONTACT MALINA AVASILOAIE sau pentru a va putea face o oferta referitoare la PRET MALINA AVASILOAIE pentru evenimente, concerte, nunta, petrecere si deasemenea pentru a afla detaliile de colaborare, va invitam sa ne contactati alegand una dintre urmatoarele variante:

  1. Tel. 0724648042/ 0755999809 zilnic intre orele 10-21 inclusiv in weekend sau sarbatori
  2. E-mail: office@artisti-concerte.ro
  3. Ne puteti contacta si prin completarea Formularului de Rezervare Artist aflat in josul paginii, va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Este absolut necesar sa ne informati referitor la toate datele solicitate.

Biografie MALINA AVASILOAIE:

Malina Vasiloaie este o reprezentata a "noului val" din muzica etno, populara si de petrecere romaneasca.

Malina Avasiloaie este o frumoasa bacauanca, nascuta in Comanesti. Copilaria si-a petrecut-o in Magiresti, iar scoala primara si gimnaziala le-a absolvit in Moinesti, ulterior fiind eleva a Colegiului national de Arta din Bacau "George Apostu", la sectiunea canto jazz-muzica usoara.

Malina Avasiloaie a facut parte din Ansamblul folcloric "Busuiocul" din Bacau. Deasemenea a activat in grupul vocal "Stelutele Europei" din cadrul Clubului de Excelenta al fundatiei Dan Voiculescu.

Malina Avasiloaie a concurat la X-Factor si deasemenea a participat la etapa nationala a concursului Eurovison.

Sub indrumarea lui Damian Draghici, Malina Avasiloaie a devenit una dintre cele mai apreciate cantarete ale noii generatii de interpreti din Romania. Printre modelele care o inspira in cariera sa artistica se numara atat staruri autohtone, cat si internationale: Sofia Vicoveanca si Viorica Macovei, dar si Laura Stoica, Andra sau Tina Turner, Beyonce sau Mariah Carey.

Malina Avasiloaie face parte dintr-un grup cu care participa la diverse evenimente, melodiile pe care le interpreteaza bucurandu-se de un real succes in randul publicului larg, cariera sa artistica devenind pe zi ce trece una de top in industra muzicala romaneasca.

Printre videoclipurie si piesele de succes interpretate de Malina Avasiloaie si numara si urmatoarele titluri: Vreau sa sparg paharul, Pupatura, Surioara mea, Tik Tok, Baiatul si fata mea, Langa mine vreau sa stai, Inima mea, Lume lume (impreuna cu Georgiana Lobont), Departe de casa, Ma duc cu altul, I-auzi cam canta muzica, Te iubesc prea mult (impreuna cu Vali Vijelie), Dansul mirilor, Sufletul imi plange.

Contact Malina Avasiloaie, Pret nunta Malina Avasiloaie, Tarif Malina Avasiloaie evenimente, Cotatii pret Malina Avasiloaie, Onorariu Malina Avasiloaie, Preturi Malina Avasiloaie, Tarife Malina Avasiloaie, Booking Malina Avasiloaie, Date contact Malina Avasiloaie, Impresariat Malina Avasiloaie, Oferta nunta Malina Avasiloaie, Contacteaza Malina Avasiloaie, Tarif recital Malina Avasiloaie.

Preturile se calculeaza in functie de informatiile si solicitarile dvs referitoare la detaliile si durata prestatiei artistice, genul, locatia si anvergura evenimentului, perioada calendaristica, alte date si particularitati privind direct evenimentul in discutie. Pentru a va putea elabora o oferta personalizata va asteptam cu drag sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau prin completarea datelor care va sunt solicitate in cadrul rubricilor Formularului de Contact de mai jos:

Rezerva artistul

Asculta cele mai recente piese:

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Malina Avasiloaie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *