Irina Rimes

CONTACT IRINA RIMES, PRET IRINA RIMES, IMPRESARIAT IRINA RIMES
Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

Email: office@artisti-concerte.ro

GMA Records

SC GMA BOOKING ARTIST SRL

Stoc epuizat

Programeaza un eveniment cu

Irina Rimes

CONTACT IRINA RIMES, PRET IRINA RIMES, IMPRESARIAT IRINA RIMES
Durata recital/ concert/ prestatie artistica: 45 minute
Gen muzical/ artistic: pop, dance, romantic, fusion, alte genuri
Genuri evenimente:

concerte, spectacole, recitaluri, zile localitati, evenimente primarii, sarbatori, concerte outdoor, petreceri private, evenimente companii firme, corporate party, nunta, aniversari, ocazii speciale, zile festive, agape, dineuri, cocktail party, garden party, reuniuni, baluri boboci, baluri absolventi, banchete, gale, concerte cluburi, serbari populare, Revelion, lansari si promovari, targuri si expozitii, concerte si spectacole diaspora, turnee comunitati romani in strainatate, festivaluri, manifestari culturale, evenimente sportive, alte genuri evenimente private, corporate sau publice;

Pentru CONTACT IRINA RIMES sau pentru a va putea face o oferta referitoare la PRET IRINA RIMES pentru evenimente, concerte, nunta, petrecere si deasemenea pentru a afla detaliile de colaborare, va invitam sa ne contactati alegand una dintre urmatoarele variante:

  1. Tel. 0724648042/ 0755999809 zilnic intre orele 10-21 inclusiv in weekend sau sarbatori
  2. E-mail: office@artisti-concerte.ro
  3. Ne puteti contacta si prin completarea Formularului de Rezervare Artist aflat in josul paginii, va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Este absolut necesar sa ne informati referitor la toate datele solicitate.

Biografie artistica IRINA RIMES:

Irina Rimes este o cântăreață, compozitoare și textieră din Republica Moldova, cunoscută pentru stilul său distinctiv și versurile adânci. Născută pe 22 decembrie 1991 în orașul Basarabeasca, Moldova, sub numele de Irina Rimes (nume real Irina Rîmeș), ea și-a dezvoltat pasiunea pentru muzică încă din copilărie.

Irina Rimes a început să studieze pianul de la vârsta de 6 ani și a continuat să-și dezvolte abilitățile muzicale în timpul adolescenței. În paralel cu studiile, Irina Rimes a început să scrie propriile compoziții și să înregistreze cover-uri pe care le-a distribuit pe internet. Acestea au prins repede atenția publicului și au contribuit la creșterea popularității sale.

În 2016, Irina Rimes a lansat piesa "Visele", care a devenit un mare succes și a adus-o în atenția publicului larg din România și Republica Moldova. Melodia a fost urmată de alte hituri, precum "Ce s-a întâmplat cu noi" și "Bolnavi amândoi". Vocea sa puternică și versurile profunde i-au adus rapid recunoașterea ca una dintre cele mai promițătoare artiste din industria muzicală.

Pe parcursul carierei sale, Irina Rimes a colaborat cu numeroși artiști și producători de top din România și a participat la numeroase concerte și festivaluri de muzică. A fost nominalizată și a câștigat mai multe premii importante, inclusiv premiul Media Music Awards și premiul Radar de Media.

Irina Rimes și-a dezvoltat un stil muzical eclectic, abordând genuri precum pop, R&B și muzică electronică. Versurile sale sunt adesea introspective și abordează teme precum iubirea, libertatea și căutarea de sine. Irina Rimes a lansat mai multe albume, inclusiv "Despre El" (2017) și "Cosmos" (2019), care s-au bucurat de succes în rândul fanilor săi.

În afara carierei muzicale, Irina Rimes a fost implicată și în activități de caritate, susținând cauze sociale și organizând concerte pentru a strânge fonduri în sprijinul unor cauze nobile.

Irina Rimes continuă să-și consolideze cariera și să-și impresioneze fanii cu muzica sa inovatoare și talentul său artistic remarcabil. Cu siguranță, vom mai auzi multe despre ea în viitor, întrucât își consolidează poziția ca una dintre cele mai de succes și influente artiste din industria muzicală românească.

Tarif Irina Rimes concert recital, Pret Irina Rimes nunta petreceri private, Cotatii Irina Rimes evenimente corporate party, Onorariu Irina Rimes recital show, Preturi Irina Rimes zile localitati sarbatori, Tarife Irina Rimes cluburi baluri boboci, Preturi Irina Rimes evenimente private corporate sau publice:

se calculeaza in functie de informatiile si solicitarile dvs referitoare la detaliile si durata prestatiei artistice, genul, locatia si anvergura evenimentului, perioada calendaristica, alte date si particularitati privind direct evenimentul in discutie. Pentru a va putea elabora o oferta personalizata va asteptam cu drag sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau prin completarea datelor care va sunt solicitate in cadrul rubricilor Formularului de Contact de mai jos:

Rezerva artistul

Asculta cele mai recente piese:

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Irina Rimes”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *