Georgiana Lobont

CONTACT GEORGIANA LOBONT, PRET NUNTA GEORGIANA LOBONT, TARIF GEORGIANA LOBONT EVENIMENTE
Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

Email: office@artisti-concerte.ro

GMA Records

SC GMA BOOKING ARTIST SRL

Stoc epuizat

Programeaza un eveniment cu

Georgiana Lobont

CONTACT GEORGIANA LOBONT, PRET NUNTA GEORGIANA LOBONT, TARIF GEORGIANA LOBONT EVENIMENTE

Durata recital/ concert/ prestatie artistica GEORGIANA LOBONT: in functie de detaliile evenimentului
Gen muzical/ artistic GEORGIANA LOBONT: muzica de petrecere, muzica traditionala romaneasca, muzica populara, muzica usoara, prelucrari folclor, repertoriu pentru nunta, alte genuri muzicale
Genuri evenimente GEORGIANA LOBONT:

concerte, spectacole, nunta, petrecere, recital, show, zile localitati, corporate party, petreceri private, aniversari, ocazii speciale, baluri boboci, concerte cluburi, evenimente primarii, sarbatori, concerte outdoor, petreceri private, evenimente companii firme, botez, petreceri revelion, zile festive, cocktail party, garden party, reuniuni, baluri absolventi, bancheturi, serbari populare, targuri si expozitii, concerte si spectacole diaspora, turnee comunitati romani din strainatate, manifestari culturale, evenimente sportive, evenimente electorale, alte genuri evenimente private, corporate sau publice;

Pentru CONTACT GEORGIANA LOBONT sau pentru a va putea face o oferta referitoare la PRET GEORGIANA LOBONT pentru evenimente, concerte, nunta, petrecere si deasemenea pentru a afla detaliile de colaborare, va invitam sa ne contactati alegand una dintre urmatoarele variante:

  1. Tel. 0724648042/ 0755999809 zilnic intre orele 10-21 inclusiv in weekend sau sarbatori
  2. E-mail: office@artisti-concerte.ro
  3. Ne puteti contacta si prin completarea Formularului de Rezervare Artist aflat in josul paginii, va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Este absolut necesar sa ne informati referitor la toate datele solicitate.

Biografie GEORGIANA LOBONT:

Georgiana Lobont este o talentată cântăreață de muzică populară și etno.

Georgiana Lobont s-a născut pe 3 aprilie 1985, în localitatea Târgu Jiu, județul Gorj, România. Georgiana Lobont și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă de la o vârstă fragedă și a fost susținută de familia ei în dezvoltarea și cultivarea acestui talent.

Cariera muzicală a cantaretei Georgiana Lobont a început să prindă contur în anul 2006, când a participat la concursul de talente "Megastar". Acestă experiență i-a adus o recunoaștere mai mare și i-a deschis ușa către industria muzicală. De-a lungul timpului, Georgiana Lobont a colaborat cu numeroși artiști consacrați și a participat la diverse concerte și spectacole.

În anul 2008, Georgiana Lobont a lansat primul său album, intitulat "Suflete pereche". Albumul a avut un succes notabil și a consolidat poziția sa în industria muzicală. Vocea ei puternică și interpretările pline de emoție i-au adus aprecierea criticilor și a publicului.

Stilul muzical abordat de Georgiana Lobont se încadrează în genurile muzicii populare și etno, iar piesele sale sunt caracterizate de ritmuri vesele și melodii captivante. Ea reușește să transmită o gamă largă de emoții prin intermediul interpretărilor sale și să conecteze cu publicul prin autenticitatea sa.

De-a lungul carierei sale, Georgiana Lobont a participat și la diverse emisiuni și concursuri televizate, în care și-a demonstrat abilitățile vocale și carisma scenică. Talentul ei remarcabil și pasiunea pentru muzică au fost răsplătite cu numeroase premii și distincții.

Georgiana Lobont continuă să fie o prezență activă în industria muzicală românească, lansând noi piese și colaborând cu artiști de renume. Ea rămâne un nume apreciat în rândul fanilor muzicii populare și etno, datorită talentului său și a felului în care transmite tradițiile și emoțiile prin muzică.

Contact Georgiana Lobont, Pret nunta Georgiana Lobont, Tarif Georgiana Lobont evenimente, Cotatii pret Georgiana Lobont, Onorariu Georgiana Lobont, Preturi Georgiana Lobont, Tarife Georgiana Lobont, Booking Georgiana Lobont, Date contact Georgiana Lobont, Impresariat Georgiana Lobont, Oferta nunta Georgiana Lobont, Contacteaza Georgiana lobont, Tarif recital Georgiana Lobont

Preturile se calculeaza in functie de informatiile si solicitarile dvs referitoare la detaliile si durata prestatiei artistice, genul, locatia si anvergura evenimentului, perioada calendaristica, alte date si particularitati privind direct evenimentul in discutie. Pentru a va putea elabora o oferta personalizata va asteptam cu drag sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau prin completarea datelor care va sunt solicitate in cadrul rubricilor Formularului de Contact de mai jos:

Rezerva artistul

Asculta cele mai recente piese:

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Georgiana Lobont”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *