Dorian Popa

CONTACT DORIAN POPA, PRET DORIAN POPA, IMPRESARIAT DORIAN POPA
Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

Email: office@artisti-concerte.ro

GMA Records

SC GMA BOOKING ARTIST SRL

Stoc epuizat

Programeaza un eveniment cu

Dorian Popa

CONTACT DORIAN POPA, PRET DORIAN POPA, IMPRESARIAT DORIAN POPA
Durata recital/ concert/ prestatie artistica: 45 minute
Gen muzical/ artistic: pop, pop-dance, raggaeton, latino dance
Genuri evenimente:

concerte, spectacole, recitaluri, zile localitati, spectacole primarii, sarbatori, serbari populare, concerte outdoor, petreceri private, evenimente companii firme, corporate party, nunta, aniversari, ocazii speciale, baluri boboci, baluri absolventi, gale, concerte cluburi, Revelion, banchet, reuniuni, cocktail party, garden party, evenimente si spectacole diaspora, turnee comunitati romani din strainatate, festivaluri, targuri, expozitii, lansari, promovari, evenimente dispora, alte genuri evenimente private, corporate sau publice;

Pentru CONTACT DORIAN POPA sau pentru a va putea face o oferta referitoare la PRET DORIAN POPA pentru eveninete, concerte, petrecere, nunta si deasemenea pentru a va putea informa referitor la detaliile de colaborare, va invitam sa ne contactati alegand una dintre urmatoarele variante:

  1. Telefon: 0724648042/ 0755999809/ zilnic intre orele 10-21 (inclusiv in weekend sau sarbatori).
  2. E-mail: office@artisti-concerte.ro

Biografie DORIAN POPA/ Activitate artistica DORIAN POPA / Activitate mediu online DORIAN POPA :

Dorian Popa este un artist polivalent, cunoscut în special pentru activitatea sa în industria muzicală și în mediul online. Dorian Popa s-a născut pe 7 august 1989 în București, România, si a devenit cunoscut publicului larg în urma participării sale la emisiunea "X Factor" în 2011, unde a reușit să impresioneze prin vocea sa și personalitatea carismatică.

După experiența din "X Factor", Dorian Popa a continuat să își construiască cariera în muzică, lansând mai multe piese de succes. Dorian Popa abordează mai multe genuri muzicale, printre care pop, dance și hip-hop. Unele dintre cele mai populare piese ale sale sunt "Banii și fetele", "Nu poti uita" și "Hasta la Vida".

Pe lângă muzică, Dorian Popa este și un influencer activ pe platformele de socializare, în special pe YouTube și Instagram, unde are o bază solidă de fani. Pe canalul său de YouTube, își împărtășește experiențele de viață, vlog-uri din călătorii și diverse activități. Popularitatea sa pe internet i-a adus influencerului Dorian Popa o mare comunitate de admiratori, care îl urmăresc cu entuziasm în fiecare proiect în care se implică.

Dorian Popa a colaborat, de asemenea, cu numeroși artiști din industria muzicală românească, contribuind la diverse proiecte muzicale de succes. A avut apariții în diverse emisiuni TV, atât în calitate de concurent, cât și de invitat special.

Pe lângă cariera sa în muzică și mediul online, Dorian Popa a fost implicat și în alte proiecte artistice, cum ar fi teatru și film. A avut roluri în spectacole de teatru, iar în 2018 a debutat în filmul "Selfie 69", regizat de Cristina Iacob.

In concluzie, Dorian Popa este un artist polivalent și carismatic, cunoscut pentru activitatea sa în muzică, mediul online și alte proiecte artistice. Cu o voce puternică și un stil original, el a reușit să câștige un loc special în inimile fanilor săi și să se impună ca un nume important în industria divertismentului din România.

Dorian Popa pret concert, Dorian Popa Cotatii evenimente, Dorian Popa Onorariu recital, Dorian Popa onorariu evenimente, Dorian Popa Tarif recital show, Preturi Dorian Popa, Dorian Popa oferta preturi:

se calculeaza in functie de informatiile si solicitarile dvs referitoare la detaliile si durata prestatiei artistice, genul, locatia si anvergura evenimentului, perioada calendaristica, etc. Pentru a va putea elabora o oferta personalizata va asteptam cu drag sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau prin completarea Formularului de Contact de mai jos:

Rezerva artistul

Asculta cele mai recente piese:

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dorian Popa”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *