Steliana Sima

CONTACT STELIANA SIMA, PRET STELIANA SIMA, IMPRESARIAT STELIANA SIMA
Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

Email: office@artisti-concerte.ro

GMA Records

SC GMA BOOKING ARTIST SRL

Stoc epuizat

Programeaza un eveniment cu

Steliana Sima

CONTACT STELIANA SIMA, PRET STELIANA SIMA, IMPRESARIAT STELIANA SIMA

Durata recital/ concert/ prestatie artistica: 1x45minute, 2x45minute;
Gen muzical/ artistic: muzica populara, muzica de petrecere
Genuri evenimente:

nunta, petrecere, concerte, spectacole, recitaluri, zile localitati, evenimente primarii, sarbatori, concerte outdoor, petreceri private, evenimente companii firme, corporate party, spectacole cu caracter electoral, botez, aniversari, ocazii speciale, zile festive, agape, garden party, reuniuni, baluri absolventi, banchete, gale, serbari populare, Revelion, lansari si promovari, targuri si expozitii, concerte si spectacole diaspora, turnee comunitati romani in strainatate, festivaluri, manifestari culturale, alte genuri evenimente private, corporate sau publice;

Steliana Sima este o cunoscuta interpreta de muzica populara si de petrecere. Avand un repertoriu extins in muzica pentru nunta, Steliana Sima isi selecteaza piesele pe care le interpreteaza din filonul folclorului romanesc, in special din cel oltenesc. Cantece precum "Am crescut pe langa mine", "Mama, cand iti chemi copilul", "Unde-i satul de-alta data" sunt unanim apreciate de catre iubitorii de muzica populara si de petrecere si cerute la fiecare eveniment sau nunta unde Steliana Sima este invitata.

„Păstrând filonul folcloric, am încercat să vin în întâmpinarea publicului. Şi astăzi preiau cântecele din vatra satului, dar le aduc către publicul de azi. Dorul de mamă, cătănia, dragostea, toată lumea le cântă, sunt ale tuturor” - afirma Steliana Sima.

Desi originara din zona Olteniei, Steliana Sima este admirata de toti cei care indragesc muzica populara. Steliana Sima si-a cucerit publicul prin frumusetea glasului sau si portul popular, prin valoarea interpretarii sale, si a fost recompensata cu discul de aur pentru cele mai bune vanzari ale albumului “Ma intreaba fiul meu”.

Steliana Sima are un repertoriu care contine cantece vesele, antrenante, care creaza atmosfera specifica la toate nuntile, petrecerile sau evenimentele unde participa. Steliana Sima este una dintre cele mai solicitate artiste la nunti si petreceri, avand grija sa entuziasmeze prin calitatile sale vocale, prin aparitia sa, prin atmosfera de veselie si voie buna pe care reuseste sa o inoculeze de fiecare data, Steliana Sima ofera momente unice cu un program impecabil si de mare succes, fiind cu siguranta solutia ideala pentru orice nunta sau petrecere memorabila.

Pentru CONTACT STELIANA SIMA sau pentru a va putea face o oferta referitoare la PRET STELIANA SIMA pentru nunta, peterecere sau alte genuri de evenimente si deasemenea pentru a afla detaliile de colaborare, va invitam sa ne contactati alegand una dintre urmatoarele variante:

  1. Tel. 0724648042/ 0755999809 zilnic intre orele 10-21 inclusiv in weekend sau sarbatori
  2. E-mail: office@artisti-concerte.ro
  3. Prin intermediul Formularului de contact
Contact Steliana Sima, Pret Steliana Sima nunta, Tarif Steliana Sima, Onorariu Steliana Sima, Cotatii Steliana Sima evenimente, Preturi Steliana Sima recital concert, Tarife Steliana Sima nunta petreceri private, Booking Steliana Sima, Date contact Steliana Sima, Impresariat Steliana Sima, Oferta Steliana Sima evenimente

Preturile se calculeaza in functie de informatiile si solicitarile dvs referitoare la detaliile si durata prestatiei artistice, genul, locatia si anvergura evenimentului, perioada calendaristica, alte date si particularitati privind direct evenimentul in discutie. Pentru a va putea elabora o oferta personalizata va asteptam cu drag sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau prin completarea datelor care va sunt solicitate in cadrul rubricilor Formularului de Contact de mai jos:

Rezerva artistul

Asculta cele mai recente piese:

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Steliana Sima”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *