Raluka / Raluka & Balkanic Project

CONTACT RALUKA, PRET RALUKA, IMPRESARIAT RALUKA
Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

Email: office@artisti-concerte.ro

GMA Records

SC GMA BOOKING ARTIST SRL

Stoc epuizat

Programeaza un eveniment cu

Raluka / Raluka & Balkanic Project

CONTACT RALUKA, PRET RALUKA, IMPRESARIAT RALUKA
Durata recital/ concert/ prestatie artistica: in functie de detalii eveniment
Gen muzical/ artistic: pop, dance, romantic, covers, repertoriu pentru nunta petreceri, alte genuri muzicale
Genuri evenimente:

concerte, spectacole, recitaluri, nunta, petereceri private, corporate party, zile localitati, evenimente primarii, sarbatori, concerte outdoor, evenimente companii firme, spectacole cu caracter electoral, aniversari, ocazii speciale, zile festive, agape, dineuri, cocktail party, garden party, reuniuni, baluri boboci, baluri absolventi, banchete, gale, concerte cluburi, serbari populare, Revelion, lansari si promovari, targuri si expozitii, concerte si spectacole diaspora, festivaluri, manifestari culturale, evenimente sportive, alte genuri evenimente private, corporate sau publice;

Pentru CONTACT RALUKA/ CONTACT Raluka & Balkanic Project sau pentru a va putea face o oferta referitoare la PRET RALUKA/ PRET Raluka & Balkanic Project pentru evenimente, concerte, nunta, petrecere si deasemenea pentru a afla detaliile de colaborare, va invitam sa ne contactati alegand una dintre urmatoarele variante:

  1. Tel. 0724648042/ 0755999809 zilnic intre orele 10-21 inclusiv in weekend sau sarbatori
  2. E-mail: office@artisti-concerte.ro

Biografie Artistica RALUKA :

Raluka, pe numele său real Raluca Nistor, este o cântăreață și compozitoare română născută pe 14 iunie 1989, în București, România. Raluka și-a câștigat faima în industria muzicală românească prin vocea sa puternică și stilul său muzical distinct.

A început să-și dezvolte pasiunea pentru muzică încă de la o vârstă fragedă. Raluka a studiat pianul și a participat la diverse concursuri de interpretare vocală. După terminarea liceului, a fost acceptată la Universitatea Națională de Muzică București, unde și-a continuat studiile în canto.

Raluka a debutat in cariera muzicala în 2008, când a devenit solista trupei pop-rap Play & Win. Împreună cu această formație a lansat mai multe single-uri de succes, cum ar fi "Slow Motion" și "Ya BB". Succesul pieselor lor a dus la obținerea mai multor premii și nominalizări la diverse categorii în cadrul competițiilor muzicale din România.

După câțiva ani, în 2011, Raluka a decis să urmeze o carieră solo. Primul ei single, "Out of Your Business", a devenit rapid un hit și a adus-o în atenția publicului larg. Au urmat o serie de colaborări de succes cu alți artiști cunoscuți din industria muzicală românească, precum "Love You" cu DJ Sava și "All for You" cu Shift.

Raluka a lansat numeroase single-uri de succes de-a lungul anilor, care au atins poziții fruntașe în topurile muzicale din România. Printre cele mai populare piese se numără "Surrendered My Love", "Never Give Up", "Ieri Erai" și "Du-mă Spre Noi".

În paralel cu activitatea sa muzicală, Raluka a fost implicată și în diverse proiecte media. Ea a fost membră a juriului în cadrul emisiunii "Vocea României" și a fost co-prezentatoare la "Românii au talent".

Raluka abordeaza un stil muzical influențat de muzica pop, dance și R&B. Vocea sa puternică și versatilă îi permite să abordeze diverse genuri muzicale și să creeze piese captivante.

Raluka este recunoscută nu doar pentru talentul său muzical, ci și pentru frumusețea și carisma sa. Ea a câștigat numeroși fani atât în România, cât și în afara țării, și este considerată una dintre cele mai de succes artiste pop din România.

Biografie Artistica RALUKA & BALKANIC PROJECT :

Raluka & Balkanic Project este un proiect muzical colaborativ între Raluka și Balkanic Project, o formație românească de muzică tradițională balcanică. Acest proiect a adus împreună două stiluri muzicale diferite pentru a crea o combinație inedită și energică.

Balkanic Project este o formație compusă din muzicieni talentați și pasionați de muzica balcanică. Aceștia abordează un repertoriu bogat, care cuprinde influențe din diverse țări balcanice, precum Serbia, Macedonia, Bulgaria și Albania. Sunetul lor este caracterizat de ritmuri vioaie, instrumente tradiționale precum acordeonul, tambalul, dar și chitara și basul, și armonii melodice complexe.

În colaborare cu Balkanic Project, Raluka și-a pus în valoare abilitățile vocale și a explorat noi teritorii muzicale. Împreună, au creat o combinație de muzică pop și tradițională balcanică, îmbinând elemente moderne cu influențe etnice.

Piesele interpretate de Raluka & Balkanic Project sunt pline de energie și optimism, cu ritmuri antrenante și melodii captivante. Textele abordează teme precum iubirea, libertatea și bucuria de a trăi.

Proiectul Raluka & Balkanic Project a avut un mare succes în rândul publicului, aducând o nouă perspectivă asupra muzicii balcanice și oferind o experiență muzicală inovatoare.

Colaborarea dintre Raluka și Balkanic Project a creat un fusion interesant între genurile muzicale și a demonstrat versatilitatea artistică a ambelor părți.

Raluka & Balkanic Project au avut numeroase apariții live în concerte și evenimente, în care au captivat audiența cu energia și pasiunea lor. Prin intermediul acestui proiect, Raluka și-a consolidat poziția ca artistă versatilă și a explorat noi orizonturi muzicale, făcându-și simțită prezența și în sfera muzicii tradiționale balcanice.

Pret Raluka nunta petreceri private, Tarife Raluka & Balkanic Project evenimente, Cotatii Raluka evenimente, Onorariu Raluka & Balkanic Project, Preturi Raluka & Balkanic Project evenimente, Preturi Raluka corporate party petreceri firme companii, Tarif Raluka & Balkanic Project nunta petreceri:

se calculeaza in functie de informatiile si solicitarile dvs referitoare la detaliile si durata prestatiei artistice, genul, locatia si anvergura evenimentului, perioada calendaristica, alte date si particularitati privind direct evenimentul in discutie. Pentru a va putea elabora o oferta personalizata va asteptam cu drag sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau prin completarea datelor care va sunt solicitate in cadrul rubricilor Formularului de Contact pe care il gasiti mai jos:

Rezerva artistul

Asculta cele mai recente piese:

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Raluka / Raluka & Balkanic Project”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *