Mario Fresh

CONTACT MARIO FRESH, PRET MARIO FRESH, IMPRESARIAT MARIO FRESH
Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

Email: office@artisti-concerte.ro

GMA Records

SC GMA BOOKING ARTIST SRL

Stoc epuizat

Programeaza un eveniment cu

Mario Fresh

CONTACT MARIO FRESH, PRET MARIO FRESH, IMPRESARIAT MARIO FRESH
Durata recital/ concert/ prestatie artistica: 45 minute
Gen muzical/ artistic: pop, hip-hop, urban, pop-dance
Genuri evenimente:

concerte, spectacole, recitaluri, zile localitati, evenimente primarii, sarbatori, concerte outdoor, petreceri private, evenimente companii firme, corporate party, nunta, botez, aniversari, ocazii speciale, zile festive, agape, cocktail party, garden party, reuniuni, baluri boboci, banchete, gale, concerte cluburi, serbari populare, Revelion, lansari si promovari, targuri si expozitii, festivaluri, evenimente sportive;

Pentru CONTACT MARIO FRESH sau pentru a va putea face o oferta referitoare la PRET MARIO FRESH pentru evenimente, concerte, nunta, petrecere si deasemenea pentru a afla detaliile de colaborare, va invitam sa ne contactati alegand una dintre urmatoarele variante:
  1. Tel. 0724648042/ 0755999809 zilnic intre orele 10-21 inclusiv in weekend sau sarbatori
  2. E-mail: office@artisti-concerte.ro
Mario Fresh biografie/ Mario Fresh biografie artistica:
Mario Fresh este un cântăreț român de muzică pop și hip-hop, cunoscut pentru stilul său distinctiv și carismatic.
S-a născut pe 23 iunie 1992 în București, România. De la o vârstă fragedă Mario Fresh a manifestat interes și talent pentru muzică, fiind atras de ritmuri și versuri.
Cariera sa muzicală a început în 2012, când a format un duo cu cântărețul Alex Velea, numit simplu "Velea & Mario Fresh". Împreună au lansat mai multe piese de succes, cum ar fi "Am ramas cu gandul la tine" și "Am ramas cu tine".
În 2017, Mario Fresh a decis să își urmeze propriul drum și să își construiască o carieră solo. A lansat single-ul "Tot aia e har" care a avut un succes considerabil. De atunci a continuat să lanseze piese în colaborare cu alți artiști cunoscuți din industria muzicală românească.
Stilul muzical al lui Mario Fresh îmbină genurile muzicale pop, hip-hop și muzică urbană, iar versurile sale abordează teme precum iubirea, relațiile și viața cotidiană. Mario Fresh este cunoscut pentru vocea sa puternică și pentru prezența scenică energică.
În afara muzicii Mario Fresh este implicat în diverse proiecte media și colaborări cu branduri de renume. De asemenea are si o prezență activă pe rețelele sociale, unde își ține fanii la curent cu noutățile și proiectele sale.
Mario Fresh a reușit să câștige popularitate în rândul publicului tânăr din România, iar muzica sa a strâns milioane de vizualizări pe platformele de streaming și video online.
Cu energia sa contagioasă și talentul său muzical, Mario Fresh a devenit unul dintre artiștii promițători ai scenei muzicale românești și continuă să impresioneze cu piese captivante și videoclipuri de impact.
Tarif Mario Fresh concert, Pret Mario Fresh petreceri private, Cotatii Mario Fresh evenimente, Onorariu Mario Fresh, Preturi Mario Fresh evenimente, Tarife Mario Fresh baluri boboci, Mario Fresh pret recital:

se calculeaza in functie de informatiile si solicitarile dvs referitoare la detaliile si durata prestatiei artistice, genul, locatia si anvergura evenimentului, perioada calendaristica, alte date si particularitati privind direct evenimentul in discutie. Pentru a va putea elabora o oferta personalizata va asteptam cu drag sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau prin completarea datelor care va sunt solicitate in cadrul rubricilor Formularului de Contact de mai jos:

Rezerva artistul

Asculta cele mai recente piese:

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mario Fresh”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *