Ionut Fulea

CONTACT IONUT FULEA, PRET IONUT FULEA, IMPRESARIAT IONUT FULEA
Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

Email: office@artisti-concerte.ro

GMA Records

SC GMA BOOKING ARTIST SRL

Stoc epuizat

Programeaza un eveniment cu

Ionut Fulea

Durata recital/ concert/ prestatie artistica: 1x45minute, 2x45minute;
Gen muzical/ artistic: muzica populara, cantece de catanie, muzica de petrecere, colinde, folclor
Genuri evenimente:

concerte, spectacole, zile localitati, evenimente primarii, sarbatori, concerte outdoor, petreceri private, evenimente companii firme, nunta, botez, aniversari, ocazii speciale, zile festive, agape, dineuri, garden party, reuniuni, baluri absolventi, banchete, gale, serbari populare, Revelion, lansari, promovari, targuri si expozitii, concerte si spectacole diaspora, turnee comunitati romani in strainatate, festivaluri, manifestari culturale, alte genuri evenimente private, corporate sau publice;

Ionut Fulea este un cunoscut interpret de muzica populara romaneasca. Cu toate ca a studiat ingineria la Cluj, Ionut Fulea nu a profesat deloc in acest domeniu, fiind mai degraba atras de studiul muzicii. Ionut Fulea a absolvit cursurile Scolii Populare de Arta unde si-a descoperit vocatia si pasiunea pentru muzica populara si pentru folclorul romanesc autentic. Aprecierea unanima nu a intarziat sa apara Ionut Fulea fiind acum recunoscut ca unul dintre cei mai reprezentativi interpreti de muzica populara. Ionut Fulea impune prin timbrul vocal, tinuta si atitudine scenica, repertoriul sau fiind unul de suflet, cantecele sentimentale si doinele fiind deseori o prioritate in alegerea pieselor pe care le interpreteaza.

Ionut Fulea colaboreaza si cu artista Mariana Deac, interpretand impreuna piese ca: "Bade Ioane", "Care frunza bate" sau "Marie Mare".

Din repertoriul lui Ionut Fulea trebuie amintite urmatoarele piese: „Cantec de catanie”, „Mandruta cu ochii verzi”, „Marie, sora Marie”, „Mandra mea, mandra de la Ciugud”, „Tinerete de demult”, „Omule cu calul sur”, „Ramai, munte sanatos”, „Toata lumea are-un dor”, „Mi-o zis mama sa ma-nsor”, „Necajit ca mine nu-i”, „M-am nascut intr-un bordei”, „Iubeste-ma mandra draga”.

Pentru CONTACT IONUT FULEA sau pentru a va putea face o oferta referitoare la PRET IONUT FULEA pentru nunta, petreceri sau diverse evenimente, si deasemenea pentru a afla detaliile de colaborare, va invitam sa ne contactati alegand una dintre urmatoarele variante:

  1. Tel. 0724648042/ 0755999809 zilnic intre orele 10-21 inclusiv in weekend sau sarbatori
  2. E-mail: office@artisti-concerte.ro
  3. Prin intermediul Formularului de contact
Tarif Ionut Fulea concert recital, Pret Ionut Fulea nunta petreceri private, Cotatii Ionut Fulea evenimente, Onorariu Ionut Fulea recital show, Preturi Ionut Fulea zile localitati sarbatori, Tarife Ionut Fulea nunti evenimente private corporate sau publice:

se calculeaza in functie de informatiile si solicitarile dvs referitoare la detaliile si durata prestatiei artistice, genul, locatia si anvergura evenimentului, perioada calendaristica, alte date si particularitati privind direct evenimentul in discutie. Pentru a va putea elabora o oferta personalizata va asteptam cu drag sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau prin completarea datelor care va sunt solicitate in cadrul rubricilor Formularului de Contact de mai jos:

Rezerva artistul

Asculta cele mai recente piese:

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ionut Fulea”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *