Ionut Dolanescu

CONTACT IONUT DOLANESCU, PRET IONUT DOLANESCU, IMPRESARIAT IONUT DOLANESCU
Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

Email: office@artisti-concerte.ro

GMA Records

SC GMA BOOKING ARTIST SRL

Stoc epuizat

Programeaza un eveniment cu

Ionut Dolanescu

CONTACT IONUT DOLANESCU, PRET IONUT DOLANESCU, IMPRESARIAT IONUT DOLANESCU

Durata recital/ concert/ prestatie artistica: 45 minute;
Gen muzical/ artistic: muzica populara, muzica de petrecere
Genuri evenimente:

concerte, spectacole, recitaluri, zile localitati, evenimente primarii, sarbatori, concerte outdoor, petreceri private, evenimente companii firme, corporate party, spectacole cu caracter electoral, nunta, botez, aniversari, ocazii speciale, zile festive, agape, dineuri, cocktail party, garden party, reuniuni, baluri absolventi, banchete, gale, petreceri cluburi, serbari populare, Revelion, lansari si promovari, targuri si expozitii, concerte si spectacole diaspora, turnee comunitati romani in strainatate, festivaluri, manifestari culturale, alte genuri evenimente private, corporate sau publice;

Ionut Dolanescu s-a nascut la data de 26 februarie 1972 la Bucuresti, fiind fiul regretatului interpret de muzica populara Ion Dolanescu si al cantaretei Maria Ciobanu.

Avand ambii parinti celebri, staruri de prima marime ale muzicii populare romanesti, de mic lui Ionut Dolanescu i-a fost cultivata dorinta de a canta si a urcat pentru prima data pe scena la varsta de 9 ani.

In anul 1996 Ionut Dolanescu a absolvit Conservatorul din Bucuresti, sectia Teologie muzicala, specialitatea Muzica Bizantina, dupa care in perioada 2001-2003 a studiat la Paris la Conservatorul Serghei Rachmaninov.

Lui Ionut Dolanescu ii place sa cante pe langa muzica populara si muzica bizantina. Deasemenea lui Ionut Dolanescu ii place sa interpreteze la nai in momentele sale de relaxare.

n cariera sa muzicala, Ionut Dolanescu a fost foarte apreciat atat in tara cat si in afara ei, lansand un numar important de albume muzicale, dintre care unul este realizat impreuna cu mama sa Maria Ciobanu, iar un altul cu tatal sau Ion Dolanescu.

In anul 2005 Ionut Dolanescu simte nevoia de a extinde sfera muzicala in care era cunoscut si inregistreaza un album de muzica clasica si usoara care se bucura de un real succes in SUA in cadrul comunitatilor de romani. Printre albumele lansate de catre Ionut Dolanescu se numara si titlurile: "Iubesc mandrele tinere", "Spune, mandra, spune", "Lume, lume si iar lume", "Prin padure pe la Prut", "Doamne, sufletul ma doare", "Ma dusei in camp sa ar", "Mosu ma-nvata", "De trei zile beau si cant", "Cu lautarii dupa mine", "Voi, copii ce aveti parinti", "Sunt baiat si cu tata am semanat", " De ziua maicutei mele".

Fiind un artist cunoscut in multe locuri ale lumii unde exista comunitati romanesti, Ionut Dolanescu este un nume important al muzicii populare romanesti.

Pentru CONTACT IONUT DOLANESCU sau pentru a va putea face o oferta referitoare la PRET IONUT DOLANESCU pentru nunta, botez, petreceri, alte diverse genuri de evenimente, si deasemenea pentru a afla detaliile de colaborare, va invitam sa ne contactati alegand una dintre urmatoarele variante:

  1. Tel. 0724648042/ 0755999809 zilnic intre orele 10-21 inclusiv in weekend sau sarbatori
  2. E-mail: office@artisti-concerte.ro
  3. Prin intermediul Formularului de contact
Contact Ionut Dolanescu, Pret Ionut Dolanescu nunta, Tarif Ionut Dolanescu, Cotatii Ionut Dolanescu evenimente, Onorariu Ionut Dolanescu, Booking Ionut Dolanescu, Preturi Ionut Dolanescu, Tarife Ionut Dolanescu, Rezervare Ionut Dolanescu, Impresariat Ionut Dolanescu

Preturile se calculeaza in functie de informatiile si solicitarile dvs referitoare la detaliile si durata prestatiei artistice, genul, locatia si anvergura evenimentului, perioada calendaristica, alte date si particularitati privind direct evenimentul in discutie. Pentru a va putea elabora o oferta personalizata va asteptam cu drag sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau prin completarea datelor care va sunt solicitate in cadrul rubricilor Formularului de Contact de mai jos:

Rezerva artistul

Asculta cele mai recente piese:

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ionut Dolanescu”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *