Contact Angela Rusu Pret

Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

Email: office@artisti-concerte.ro

GMA Records

SC GMA BOOKING ARTIST SRL

Contact Angela Rusu Pret

Angela Rusu a cochetat cu mai multe genuri muzicale, si abia apoi si-a ales muzica populara drept modalitate de exprimare artistica. Asa se face ca Angela Rusu a debutat ceva mai tarziu, insa a facut-o cu impact si in cunostinta de cauza.

Specialistii si impatimitii muzicii populare stiu desigur ca, in momentul de fata, in Gherla si in imprejurimile sale sunt traitori cei mai multi interpreti vocali si instrumentisti, pe metru patrat, din intreaga tara.

O situatie comparabila doar cu aceea a Banatului, cu un plus pentru tinutul Gherlei care, melodico-ritmic, este mult mai bine individualizat, iar in lada sa de zestre traditiile sunt mult mai grijuliu si mai fidel pastrate si conservate. A te distinge in aceasta bogatie de rapsozi si performeri muzicali este o realizare.

Meritul Angelei Rusu este ca a crezut in sine si a izbutit. Intre solistii de aici sau din alta zare de tara, ea se personalizeaza, cum este si firesc, prin timbrul vocal si stil de interpretare si, mai ales, prin repertoriu, repertoriul fiind, pentru fiecare interpret, ceea ce si-a pus in traista cand a plecat de acasa.

Discografie Angela Rusu: 13 albume de muzica intre anii 1998-2010. Majoritatea albumelor sunt dedicate muzicii populare si muzicii etno; iar 2 albume contin colinde.

 

Ultimul album, lansat in 2010, intitulat „Pacat omule, pacat…” contine 16 piese de joc voie buna, dintre care 10 piese noi, cu infulente de joc tiganesc si infulente etno, daruite cu drag admiratorilor si iubitorilor de folclor.

 

Pentru 2 melodii de pe acest album, „Mamaliga cu friptura” si „De-ar putea inima spune” , a lansat cate un videoclip…

 

Piesele sale de muzica populara plac tuturor, fiind o artista cunoscuta si apreciata, recomandata pentru muzica de nunta/petrecere pe care o interpreteaza.

Angela Rusu Contact, Angela Rusu Preturi Tarife recital concert nunta, Tarif Angela Rusu evenimente, Date Contact Angela Rusu, Angela Rusu Impresar evenimente nunta botez, Angela Rusu Date Contact nunta botez petrecere, Angela Rusu pret tarif evenimente:

Angela Rusu Contact Impresar, Angela Rusu preturi petrecere nunta botez, Angela Rusu impresariat evenimente, Angela Rusu preturi nunta petrecere botez, Angela Rusu tarife nunta petrecere, Contact Angela Rusu nunta, Angela Rusu Preturi Tarife nunta petrecere evenimente, Pret Tarif Angela Rusu petrecere nunta botez:

Pret Angela Rusu evenimente, Contact Angela Rusu recital concert spectacol, Tarif Angela Rusu nunta, Angela Rusu Date Contact Impresar, Tarife Angela Rusu nunta botez, Preturi Angela Rusu nunta evenimente, Pret nunta Angela Rusu, Angela Rusu Onorariu nunta, Pret tarif Angela Rusu nunti:

Toate informatiile referitoare la disponibilitatea artistilor, orarul lor, conditiile necesare colaborarii si orice alte detalii legate de participarea artistilor la diverse tipuri de evenimente sunt disponibile la solicitatea dvs si pot fi stabilite personalizat in functie de datele oferite de dvs. Suntem la dispozitia dvs si va asteptam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail ptr a va face cea mai buna oferta de pe piata in acest moment.

 

 

Pret Angela Rusu

Pentru o cotatie de pret, folositi formularul de mai jos sau sunati la 0724648042; 0755999809

Va oferim:
Cel mai bun pret

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR

Nu percepem comision

Comision zero din partea dumneavoastra

Oferim garantii

Oferim garanții contractuale privind prezenta artiștilor solicitați ptr eveniment.

  • Tel: 0724648042; 0755999809
  • Email: office@artisti-concerte.ro