« Inapoi Baluri boboci 2015, oferta artisti baluri 2015, preturi artisti baluri boboci 2015, contact artisti pentru bal boboci

Baluri boboci 2015, oferta artisti baluri 2015, preturi artisti baluri boboci 2015, contact artisti pentru bal boboci

Baluri boboci 2015, oferta artisti baluri 2015, preturi artisti baluri boboci 2015, contact artisti pentru bal boboci

Companiile „Music & Events” by Sound Art si „Inside Showbiz” va ofera  informatii si relatii referitoare la preturi, tarife, detalii colaborare, rezervare si contact artisti pentru baluri boboci, banchete, reuniuni, petreceri, alte genuri evenimente.
Cu un palmares remarcabil, cu o vechime in showbiz care depaseste trei decenii si un colectiv de profesionisti de elita, companiile noastre va garanteaza servicii ireprosabile, preturi fara concurenta si desfasurarea in conditii optime a evenimentului.
Deasemenea va oferim toata gama de servicii artistice specializate si lista completa artisti pentru baluri boboci, aniversari, petreceri, banchete, reuniuni si alte evenimente private, corporate sau publice.
Va stam la dispozitie zilnic intre orele 11-21, inclusiv in week-end-uri si sarbatori pentru a va oferi relatii si detalii de colaborare referitoare la artisti pentru evenimente, concerte, spectacole, sarbatori, aniversari, petreceri corporate si private.
 Preturile artistilor pentru baluri boboci oferite de companiile noastre sunt diferite fata de preturile practicate pentru alte tipuri de evenimente, evident in avantajul clientilor nostri, indiferent de anvergura, locatia si specificul evenimentului.
In functie de distanta la preturile, tarifele, cotatiile artistilor se pot adauga costuri transport si cazare.
Indiferent de localitatea unde are loc balul bobocilor, indiferent de anvergura si numarul de participanti, de alte detalii legate de desfasurarea evenimentului, indiferent ca este vorba de baluri ale bobocilor in licee sau baluri ale bobocilor in facultati sau alte institutii de invatamant, preturile artistilor raman neschimbate.
Alte departamente specializate din cadrul companiilor noastre: Productie muzicala, Studiouri inregistrari, Management si Reprezentare artisti, Consultanta de specialitate, Organizare evenimente, Impresariat si Booking artisti, PR & Promovare artisti, Preselectii si Pregatire artisti.
Pentru relatii, informatii, detalii, consultanta, detalii, rezervare artisti, booking, colaborare sau contact artisti,
va invitam sa dati click pe urmatoarele link-uri: http://contact-artisti.ro  sau http://www.contact-preturi-artisti.ro ;