« Inapoi Artisti pentru nunta, petrecere, botezuri, aniversari, evenimente private/ Preturi artisti, Booking artisti, Detalii rezervare formatii, solisti, trupe, dj, dansatori, echipament tehnic specializat

Artisti pentru nunta, petrecere, botezuri, aniversari, evenimente private/ Preturi artisti, Booking artisti, Detalii rezervare formatii, solisti, trupe, dj, dansatori, echipament tehnic specializat

Pentru cei interesati, pe site-urile noastre www.artisti-concerte.rowww.contact-artisti.ro si www.contact-preturi-artisti.ro gasiti lista completa a artistilor colaboratori pentru evenimente private, indiferent ca este vorba de nunta, botez, petrecere, aniversare sau onomastica, garden party, cocktail party, sarbatori sau orice alte ocazii speciale.
Lista preturi artisti
este disponibila la solicitarea dvs, preturile artistilor ( formatii, solisti, cantareti, trupe sau facand parte din orice alt gen artistic: dansatori, iluzionisti, comici, MC, DJ, entertaineri, artisti circ, actori) urmand sa fie calculate in functie de datele particulare specifice evenimentului printre care amintim: genul evenimentului, anvergura, locatia geografica, perioada calendaristica, conditiile de desfasurare si durata prestatiei artistice).
In functie de solicitari si de detaliile evenimentului atat preturile artistilor cat si conditiile necesare desfasurarii recitalului pot fi diferite, inclusiv durata show-lui sau a prestatiei artistice.
Lista serviciilor de specialitate pe care vi le putem oferi nu se limiteaza doar la evenimente private ( nunta, botez, aniversare, petrecere), evenimentele corporate sau evenimentele publice constituind capitole de referinta in palmaresul si activitatea noastra.
Alte departamente in cadrul companiilor noastre: Productie muzicala, Management artisti, PR & Promovare artisti, Consultanta specialitate, Preselectii artisti si Pregatire muzicala.
Deasemenea, pentru evenimente, concerte sau reprezentatii care nu au loc in localitatea de resedinta a artistilor apar suplimentar costuri transport si cazare in functie de distanta.
Va stam la dispozitie zilnic ( contact telefonic) intre orele 11-21 ( inclusiv in week-end si sarbatori) cu relatii si detalii referitoare la preturile ( onorariile, tarifele) solicitate de artisti si la conditiile de colaborare, booking artisti, rezervare pentru evenimente, concerte, spectacole desfasurate atat in Romania cat si international. Datele noastre de contact le gasiti pe site-urile mai sus mentionate.