« Inapoi Artisti pentru cluburi, zile localitati, evenimente publice, diaspora, sarbatori, baluri boboci, party, alte evenimente. Preturi artisti, Contact artisti, Detalii colaborare si rezervare, Booking artisti pentru evenimente, concerte, petreceri in Romania si in strainatate

Artisti pentru cluburi, zile localitati, evenimente publice, diaspora, sarbatori, baluri boboci, party, alte evenimente. Preturi artisti, Contact artisti, Detalii colaborare si rezervare, Booking artisti pentru evenimente, concerte, petreceri in Romania si in strainatate

Venind in intampinarea solicitarilor de artisti, formatii, trupe, solisti, DJ, MC, dansatori, show stand-up comedy, show magie si iluzionism atat pentru cluburi cat si pentru evenimente private, petreceri, baluri ale bobocilor, aniversari sau zile localitati, concerte si spectacole ocazionate de sarbatori, evenimente diaspora sau alte ocazii festive, va recomandam urmatoarele site-uri de specialitate: www.artisti-concerte.rowww.contact-artisti.ro  si   www.contact-preturi-artisti.ro , site-uri ale unor firme specializate precum: Music & Events by Sound Art, Events & More by Snake Solutions sau Inside Showbiz, ale caror experienta, palmares si realizari in showbiz-ul autohton nu pot fi contestate.
Beneficiind de un program extins de relatii cu publicul: contact telefonic zilnic intre orele 11-21 inclusiv in week-end si sarbatori, aici puteti afla preturile artistilor doriti si toate detaliile de colaborare pentru toate genurile de evenimente indiferent de specific, anvergura sau locatie.
Este cea mai sigura varianta pentru a contacta si rezerva artistii solicitati cu garantii ferme asumate contractual de catre reprezentatantii exclusivi si agentii directi ai artistilor.
Onorariile artistilor indiferent ca este vorba de pop, dance, house, club, hip hop, rock, cover sau muzica populara si de petrecere si deasemenea duratele si conditiile prestatiilor artistice sunt diferite si diferentiate in functie de genul si specificul evenimentului respectiv: de la bal boboci la zile localitati sau de la party club la concert de revelion.
Alte relatii, informatii sau detalii de colaborare artisti plus bineinteles datele de contact le gasiti accesand site-urile mai sus mentionate.