ARTISTI Folk, Artisti Rock

3
Yes
None
1
100
Denumire...
/artisti-folk-artisti-rock/
Thumbnail
Sortate în funcţie de:
Ada Milea
Bosquito
Cargo
Carla's Dreams
Cei 4 Corifei
Compact
Directia 5
Doru Stanculescu
El Negro
Emeric Imre
Fara Zahar
Gheorghe Gheorghiu
Holograf
Krypton
Mihai Margineanu
Mircea Baniciu
Mircea Vintila
Phoenix
Proconsul
ROA/ Rise Of Artificial
Stefan Banica
Suie Paparude
Trupa Taxi
Vita de Vie
Voltaj
Vunk
White Mahala
Zoia Alecu
Ducu Bertzi
Nicu Alifantis

Pentru a va putea facilita alegerea artistilor doriti pentru toate tipurile de evenimente: private, corporate sau publice – va prezentam listele artistilor cu care colaboram, structurata pe categorii muzicale si genuri artistice. Pentru orice informatie legata de rezervare, booking, colaborare – va stam zilnic la dispozitie.

La acest capitol – Artisti Folk, Artisti Rock – va invitam sa parcurgeti lista artistilor care performeaza in cadrul genului muzical/ artistic specificat. Unii dintre artisti pot fi clasificati ca facand parte din mai multe genuri muzicale/ artistice si ii veti gasi bineinteles listati la mai multe categorii.


VA OFERIM CEL MAI BUN PRET 
EXISTENT IN ACEST MOMENT PE PIATA DE PROFIL!

Va stam la dispozitie cu toata solicitudinea si competenta pentru a va furniza toate datele si informatiile dorite in vederea unei colaborari indelungate, fructuoase, profesioniste, cu rezultate si satisfactii maxime pentru toate partile participante.

NU PERCEPEM COMISION!

Avand in vedere faptul ca activam de peste 35 ani pe piata muzicala din Romania, pe baza contactului direct si a indelungatei colaborarii sub toate aspectele profesionale cu artistii listati – PRETURILE NOASTRE SUNT PRETURILE DIRECTE ALE ARTISTILOR.

Categorii

Pagini